99 Måla Trappa Vit Inomhus 2021

Posted on

Måla trappa vit inomhus

Måla Trappa Vit Inomhus. Det finns även spärrfärg som samtidigt fungerar som grundfärg att måla hela trappan med på en gång, exempelvis bin. Eftersom trä även inomhus rör sig (expanderar/krymper) beroende på varierande luftfuktighet bör det behandlas under vinterhalvåret, då.

Uffes Bygg Mattläggning i svängd trappa!
Uffes Bygg Mattläggning i svängd trappa! from uffesbygg.blogspot.com

Måla trappa med ett perfekt resultat genom att se hur vår målare gör det steg för steg. Den var tidigare en lackad furu(?)trappa. Efter två lager med denna är du alltså klar!

Välj Rätt Kulör För Trappan

Eventuell kåda som trängt ut på ytan skrapas/slipas bort före behandlingen. Efter två lager med denna är du alltså klar! Sedan är det dags att spackla.

När Färgen Har Torkat Kan Du Torka Av Golvet Och Njuta Av Din Nya Fina Trappa.

Läs mer & jämför pris hos oss. När man målar trä ska man traditionellt sett använda kvistlack på kvistarna. Den var tidigare en lackad furu(?)trappa.

Börja Måla Behandla Med Kvistlack Behandla Kvistar Med Kvistlack Innan Du Grundmålar.

Ta bort limmet med en spackel och trasa. Stryk ut medlet flödigt och låt verka en stund. Vi blev rekommenderade på färghandeln att köpa golvfärg, vilket vi.

Vi Visar Hur Du Förbereder Och Målar En.

Kvistlack penslas på torr och ren yta. Kvistlacken målas med fördel i två skikt då den första strykningen spärrar och den andra förseglar. Över tid släpper färgen på trappor och med en rejäl och grundlig trappmålning kan trappan bli som ny.

Det Går Också Att Slutstryka Med Panelgrunden.

Nu är det dags att måla trappa! Alla olika material behöver olika behandlingar så att den målade trappan får både bra funktion, håller länge och blir fin. Eftersom trä även inomhus rör sig (expanderar/krymper) beroende på varierande luftfuktighet bör det behandlas under vinterhalvåret, då luftfuktigheten är som lägst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *