11 Måla Stenar I Akryl Lates

Posted on

Måla stenar i akryl

Måla Stenar I Akryl. Visa fler idéer om målade stenar, stenmålning, sten. 1 samla ihop stenar i olika form och storlek.

Abstrakt akrylmålning Akrylmålning, Akryl
Abstrakt akrylmålning Akrylmålning, Akryl from www.pinterest.com

1) jag startar alltid med att leta inspiration i böcker, i naturen, på pinterest eller bilder på internet. Det är bäst att samla in dig själv på en flodstrand eller på stranden under din semester. Dutta sen en svart prick i mitten.

Det Är Bäst Att Samla In Dig Själv På En Flodstrand Eller På Stranden Under Din Semester.

Budskapet med bilden är ju att få ett landskap i bilden. 4 gör ögon av små stenar: Ad schau dir angebote von m&m acryl auf ebay an.

Med Hjälp Av Akrylfärg Kan Du Enkelt Blanda Dina Färger Men Det Också Torkar Snabbt

Man kan ju måla stenar på många olika sätt.idag testar vi duttmålning med olika verktyg som vi hittade hemma, och några stenar med pensel och penna. Framför allt borde du känna dig som den! Måla stenarna helt vita och låt torka.

Varje Enskild Sten Har Alltid Sin Egen Karaktär.

Stenar har oupptäckt skönhet som vanligtvis. Visa fler idéer om målade stenar, stenmålning, stenhantverk. Visa fler idéer om sten, akvareller, landskap.

Visa Fler Idéer Om Målade Stenar, Sten, Stenmålning.

Kom ihåg dock att storleken på din pensel kommer att avgöra hur liten din småsten blir. Dutta sen en svart prick i mitten. Vi målade ju i akryl vilket jag tycker är rätt så svårt men det blir en utmaning vilket är ändå bra.

Visa Fler Idéer Om Målade Stenar, Stenmålning, Sten.

1 samla ihop stenar i olika form och storlek. Visa fler idéer om målade stenar, sten, stenmålning. 1) jag startar alltid med att leta inspiration i böcker, i naturen, på pinterest eller bilder på internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *