11 Måla På Stenar Inspiration New

Posted on

Måla på stenar inspiration

Måla På Stenar Inspiration. Med enkla medel kan du göra riktigt snygga inredningsdetaljer av stenar från stranden. För små prickar använd en rundad tandpetare,.

måla stenar Googlehaku Mandala art, Prickmålning
måla stenar Googlehaku Mandala art, Prickmålning from www.pinterest.fr

Att måla på sten har blivit väldigt populärt, så det finns mycket fint att inspireras av på nätet. Visa fler idéer om stenmålning, sten, stenkonst. Under tiden stenarna värms, ta fram en handduk, lägg ut den på köksbordet och täck den med folie.

2) Värma Stenarna I Ugnen.

Måla några så de ser ut som fiskar. Kul och lite annorlunda sätt att använda stenar på. Måla sedan med pensel och akrylfärg fina mönster.

När Färgen Torkat Kan Du Sätta Igång Med Att Måla Prickarna.

Att måla stenar är en av mänsklighetens äldsta konstformer och det blir aldrig omodernt! 1) måla först en cirkel med någon valfri färg på stenen. Gör så här måla mönster, lager på lager och som vi har gjort här, prickar med lackpenna.

3) Dutta Prickar På Stenarna.testa Olika Verktyg, Jag Tyckte Att Baksidan Av En Tunn Pensel, Och Tandpetaren Var Bästa Verktyget…Doppa Vertyget I Fägen Och Dutta Prickmönster På Stenen.

900+ måla stenar idéer i 2022 | målade stenar, sten, stenmålning. Om stenarna står stabilt när man målar på dem är det förstås också bra. Att måla stenar är en av mänsklighetens äldsta konstformer och det blir aldrig omodernt!

Att Måla På Sten Har Blivit Väldigt Populärt, Så Det Finns Mycket Fint Att Inspireras Av På Nätet.

Visa fler idéer om sten, stenmålning, stenhantverk. Tänk gärna i kreativa banor redan innan du letar efter stenarna. Visa fler idéer om stenmålning, sten, stenhantverk.

Skriv Sedan Text På Stenen Med En Penselpenna (Brush Marker) Och Limma Fast Den På Träknoppen.

Vackra vita mönster på mörka stenar plockade från stranden, blir supersnygga trendiga motiv. V15924 sköldpaddor målade på sten med plus color tusch och dekorerade med silk clay. Stenarna är målade med hobbylack gloss bright och vi har även använt panokitt stone glue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *