99 Måla På Spackel Som Inte Torkat New

Posted on

Måla på spackel som inte torkat

Måla På Spackel Som Inte Torkat. När för mycket spackel används i en omgång kan upphöjningar uppstå i väggen och slipningsarbetet blir mer omständligt. Efter att första omgången spackel torkat, slipa med sandpapper för att jämna ut.

SPACKEL Så här helspacklar du Gör Det Själv
SPACKEL Så här helspacklar du Gör Det Själv from gds.se

På weber.se finns mer information. Latexfog tål lite rörelse och spricker därför inte igen som vanligt spackel, sen är det bara att måla på efter det torkat ett dygn. Det beror på vilken typ av yta du ska spackla och vad syftet är.

Beroende På Om Du Ska Spackla Betongvägg Eller Betonggolv.

Slipa noga när du har spacklat det sista lagret. Det bra att ta en titt på ytan när färgen torkat, nu ses eventuella skavanker som kan vara bra att spackla eller slipa bort. Spackla är en konst, det dom flesta gör fel är att lägga på för lite spackel.

Det Är Viktigt Att Du Väljer En Kittmassa Avsedd För Substratet Som Du Ska.

Efter att första omgången spackel torkat, slipa med sandpapper för att jämna ut. Måla sedan alla väggar med tapet 1 varv. Spackla så tjockt du kan och försök att inte känna några jätte kanter.

Måla Även Där De Är Väldigt Små Bitar Så Dom Limmas Fast.

Lägg först på spackel så att hela försänkningen fylls, lägg sedan remsan på det våta spacklet och låt torka ett dygn innan du lägger på det sista lagret vanligt spackel. Då blir det lättare att fördela färgen och färgen rinner inte. Denna massa finns i flera färgtoner, avsedda för skilda.

Var Därför Beredd På Att Du Kan Behöva “Mätta” Spacklet Med Grundfärg Eller Liknande Innan Du Målar Med Täckfärg Eller Tapetserar.

Börja med att spara mot takvinkel och i hörnen med vinkelpensel sk. Till de flesta inomhusarbeten kan du använda fint sandspackel, men till snickerier bör du istället välja ett särskilt snickerispackel avsett för detta underlag. Måla resten av väggen med roller.

De Tunnare Partierna Har Torkat Fint.

Måla sedan hela ytan, gärna fram till närmsta skarv om det är möjligt. Då får du bättre räckvidd och en skonsammare arbetsställning. Första som kommer är min strul med eduards me 109

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *