20 Måla På Lufttorkande Lera 2020

Posted on

Måla på lufttorkande lera

Måla På Lufttorkande Lera. Låt torka och lacka eventuellt med oceanlack för bättre hållbarhet. Efter att leran torkat kan den enkelt dekoreras med oljefärg, akrylfärg eller markerpennor.

Äggkoppar i lufttorkande lera SlöjdDetaljer
Äggkoppar i lufttorkande lera SlöjdDetaljer from www.slojd-detaljer.se

Fördelen med att skapa med lufttorkande lera är att den är enkel att arbeta med och du kan slipa, borra, måla och lacka lufttorkande lera efter torkningen är klar. Kryddpinnarna av lera är ju främst av allt en dekoration. Vi på mattonbutiken har lufttorkande leror som låter dig arbeta länge innan leran hårdnar.

Efter Att Leran Torkat Kan Den Enkelt Dekoreras Med Oljefärg, Akrylfärg Eller Markerpennor.

Låt torka och lacka eventuellt med oceanlack för bättre hållbarhet. Fördelen med att skapa med lufttorkande lera är att den är enkel att arbeta med och du kan slipa, borra, måla och lacka lufttorkande lera efter torkningen är klar. Salt och pepparskålar i oregelbunden form.

Bäst Är Att Skära Efter Att Man Stämplat Text, Då Leran Rör Sig Lite När Man Trycker In Stämpeln.

Vi har leror som passar för drejning. Modellera som inte ska brännas. Tryck ut blandnerver med hjälp av en tandpetare och tryck ut upphängningshål, låt torka.

När Leran Har Härdat Klart Är Den Hård Nog Att Måla, Borra Och Slipa.

Har du problem med penseldrag som syns hjälper det ibland att ta en droppe vatten på penseln innan du plockar upp färgen. Blanda färgerna på en bit tjockt papper eller kartong och inte direkt på leran. Skrapa bort fula kanten med hjälp av kniven.

När Du Är Klar Med Ditt Verk Är Det Bara Till Att Låta Det Torka Och Härda Av Sig Själv.

Kavla mer lera som ska användas till kanten. Vill man marmorera leran kan man blanda den genom att knåda ihop två olika färger. När leran torkar kan du måla och lacka den om du vill.

Idag Blir Det En Lövskål I Lera, Enkel Att.

Vi på mattonbutiken har lufttorkande leror som låter dig arbeta länge innan leran hårdnar. Vår lufttorkande lera finns i många olika texturer och färger. Vi har flera olika typer av lufftorkande leror, hitta din favorit här nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *