5 Måla Med Flytande Tusch 2022

Posted on

Måla med flytande tusch

Måla Med Flytande Tusch. Jag målade en måne, temat skulle vara natur. Detta var en övning om flytande tusch, det kändes ungefär som att måla med akvarell som vi har gjort innan.

FÄRG Seelind Art from seelind.weebly.com

I den här videon målar jag med diamine ink som ni såg att jag visade upp i min senaste haul. Jag valde en bild på internet som jag målade av och valde en som inte hade alltför. Efter det så skulle vi måla efter temat natur.

I Den Här Videon Målar Jag Med Diamine Ink Som Ni Såg Att Jag Visade Upp I Min Senaste Haul.

Tuschmåleriet har funnits länge i kina och japan. Några av mina gamla elever hälsade på och hjälpte till med bakgrunderna (om man inte vill göra dem själv). Tekniken vått på torrt, till målning av avgränsade områden genom t.ex.

Färgen Kan Användas På Flera Papperstypermalingen Kan Bruges På.

Det blev katter med färg och mönster i en underbar kombination. Jag fick måla i lager för att få fram den effekten jag ville. Kort om akvarellfärgen, den flytande agua pigment:

Idag Har Vi Arbetat Med Flytande Tusch.

På motiv ritade med tusch och blyerts. Efter det skulle började jag med uppgiften som var att måla något som har med natur att göra. Jag började med att pröva de olika teknikerna på ett papper för att lära känna materialet bättre.

Jag Började Med Att Dela Upp Ett A4 Med Maskeringstejp I Fyra Ungefär Lika Stora Delar.

Att måla med flytande akvarell aqua pigment är flytande och kan användas till mycket, t.ex. Jag har gjort en sådan här innan, men då var det en annan färg och det var akvarellmålning. Akryltusch går att måla med på de flesta fettfria underlag, ger satinfinish och blir vattenfast när det torkar.

Jag Markerade Upp Fyra Olika Rutor Med Hjälp Utav Markeringstejp.

Efter det så skulle vi måla efter temat natur. På det tunna och transparenta japanpappret 'vandrar' den flytande akvarellfärgen. Jag målar med flytande tusch, ett ganska nytt material för mig men jag gillar det skarpt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.