7 Måla Källarvägg I Betong New

Posted on

Måla källarvägg i betong

Måla Källarvägg I Betong. I och med att betong är ett material som behöver andas och fukten vandrar är det inte att rekommendera att tapetsera direkt på betongväggen. Efter denna slamning får väggen målas endast med öppen färg.

Vitmögel i källare (pannrum) Byggahus.se from www.byggahus.se

När detta åtgärdas är det lämpligt att samtidigt fuktsäkra och tillläggsisolera källarväggen med markskiva. Efter denna slamning får väggen målas endast med öppen färg. Det är därför man pratar om att en vägg måste kunna andas.

De Vanligaste Färgerna Att Måla Betong Med Är Akrylatfärger, Det Vill Säga Organiska.

Men det är fortfarande en gammal källare, och det måste du ta hänsyn till. Annars får man leva med att laga upp ytputsen vid behov och måla på en färg som tillåter fukt att passera. Ad verwirkliche jetzt deine wohnwünsche & entdecke die ikea måla serie.

Annars Får Man Leva Med Att Laga Upp Ytputsen Vid Behov Och Måla På En Färg Som Tillåter Fukt Att Passera.

Det finns andra lämpliga oorganiska färger som trots det används mer sällan. Akrylatfärgen är organisk, vattenbaserad och billig. Spackla ojämnt och tunt för att få fram den struktur du själv tycker om.

Vad Gäller Färgtyp För Betong Så Är Det Vanligaste Att Man Använder Akrylatfärg Eller Silikatfärg.

Efter denna slamning får väggen målas endast med öppen färg. Sprickor och andra skador kan beror på fukt och måste alltid lagas. Den är lätt att måla med, men den har den nackdelen att den lätt flagnar om fukt tränger ut från betongen, beroende på att den är så tät.

En Sak Att Tänka På Bara:

En dyrbar åtgärd är att dränera och markisolera utifrån. Det första steget är att välja ut vilken träskiva du vill måla. En dyrbar åtgärd är att dränera och markisolera utifrån.

Det Är Också Mycket Viktigt Att Använda Rätt Typ Av Färg Och Samma Putskvalitet Som Tidigare.

Även om färgen är speciell, används den faktiskt på samma sätt som helt vanlig färg. Vi skulle därför, primärt, säga att du ska överväga att låta en målare sköta om målningen av ditt gamla källargolv i stockholm. Använd plåtreglar, som inte är känsliga för fukt, när den nya väggen ska på plats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.