15 Måla Fönster Med Filmjölk 2022

Posted on

Måla fönster med filmjölk

Måla Fönster Med Filmjölk. När filmjölken har torkat fast på fönstret, rycker hon försiktigt bort markeringstejpen. Granska måla med filmjölk (2021) artiklareller se relaterade:

Theodora Larsson Part 2
Theodora Larsson Part 2 from blogg.alltforforaldrar.se

Använd då filmjölken tillsammans med temperapuckar. Rita en spökfigur på ett papper 2. Granska måla med filmjölk (2021) artiklareller se relaterade:

Det Blir Dekorativt Och Fungerar Även Som Insynsskydd.

I helgen har jag frostat våra fönster i köket med filmjölk jag var riktigt skeptisk till en början, men resultatet chockade mig ganska mycket, jag tycker att de blev bra, och framförallt ekonomiskt nu har jag dock ingen aning om hur länge de kommer att hålla men inte ens 2d. 1, häll upp filmjölk i glas och färga ev med ett droppar karamellfärg. Rita en spökfigur på ett papper 2.

Resultatet Visar Något Som Ser Ut Som Frostat Glas På Fönstret Och Det Är Betydligt Svårare Att Se In Genom Fönstret Från Gatan.

3, när ni tröttnat på att ha mönster på fönstren är det bara att torka bort med fuktig trasa och sedan tvätta fönstret som vanligt. Det är ju vintersolståndet idag. Nu har vi hela vårt köksfönster fyllt av blommor och små insekter som jag har målat direkt på glaset med min egen filmjölksfärg!

Några Snöiga Granar, En Sol!

Det torkar snabbt och luktar inte. Skrivet av candygirl den 6 februari, 2018 klockan 20:50 i dagar med linda, jobbet och sånt, pyssel och fix. Du kan göra fina vinterlandskap och så vidare.

2, Måla Fina Mönster/Motiv På Fönstren.

Att måla med filmjölk på fönstret går utmärkt. Använd då filmjölken tillsammans med temperapuckar. Häll upp filmjölk i en djup tallrik.

Måla Snöflingor Med Filmjölk ️ Länk I Profilen.

Vill man måla andra motiv och med färg; I fredags testade jag att måla med fil. 20:17 19 januari, 2021 tips theodoralarsson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *