5 Måla Badrum Istället För Kakel Lates

Posted on

Måla badrum istället för kakel

Måla Badrum Istället För Kakel. Det som däremot ger badrummet charmen är det målade taket och väggarna. Att måla på kakel är inte mer komplicerat än att måla dörrar, lister och liknande.

Roslagspärlan Hemma hos Grissle
Roslagspärlan Hemma hos Grissle from www.styleroom.se

Vi kommer ha badkar men ingen dusch. Om du har gammalt kakel som du vill fräscha upp, är kakelfärg ett bra alternativ. Börja med att måla alla fogar med en pensel och använd sedan roller för att måla hela ytan.

Men Ju Noggrannare Grundarbete Du Gjort Desto.

Det finns ju specifik kakelfärg för att måla på kakel, men jag frågade mig fram i färghandeln och blev istället rekommenderad våtrumsfärg, vilket funkade perfekt. Du har också möjlighet att enkelt måla om ifall du skulle vilja ändra färg i framtiden. Dagens kakelfärger håller nämligen en väldigt hög kvalitet och har en lång livslängd.

Vattnet Nöter Bort Färgen Och Du Får Vara Beredd På Att Måla Om Igen Efter Ett Par År.

Som vanligt så är målning också ett billigare alternativ än vad exempelvis kakel är. Med ny färg kan badrummet förvandlas till ett. Han säger dock att du bör undvika att måla på kakel i badrum och istället hålla dig till att måla i torra utrymmen, så som exempelvis köket.

Ska Du Måla Badrumskakel Ska Du Känna Till Att Nästan Ingen Färg Håller Sig Fräsch I Duschkabinen.

Det är nästan lika lätt gjort som sagt. Vi kommer ha badkar men ingen dusch. Medlemmen simpa81 målade sitt kakel.

Det Är Viktigt Att Inte Måla För Stora Ytor I Taget Eftersom Färgen På Fogarna Inte Får Torka.

I torra utrymmen, såsom i köket sitter målarfärgen lika bra på kakel som den sitter på lister och dörrar, den kommer alltså hålla ett bra tag. Om du har gammalt kakel som du vill fräscha upp, är kakelfärg ett bra alternativ. Det som däremot ger badrummet charmen är det målade taket och väggarna.

Det Kräver Inget Mer Än En Roller Och Våtrumsfärg För.

Här ska du använda våtrumsfärg. Du riskerar istället att den faller av i stora flagor. Även om du funderar på att göra en större renovering i framtiden kan det vara en bra tillfällig lösning för att förvandla tråkiga och slitna kakelplattor till något som ser mycket bättre ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *