7 Livets Träd Halsband Guld New

Posted on

Livets träd halsband guld

Livets Träd Halsband Guld. Guldpläterat silverhalsband med hänge i form av livets träd med en zirkonia sten. Om du till exempel har valt en juvel.

Livsträd Halsband Guld, Livets Träd Smycke i Rostfritt
Livsträd Halsband Guld, Livets Träd Smycke i Rostfritt from norrskensmycken.se

Detta utsökta halsband är skapad i en vacker 10k guld. Mycket fint hänge av livets träd. Det utstickande hänget med utstansad design är konstfullt och noggrant utfört för hand och förbinder symboliken hos livets träd med kärlekens kraft.

Fira Dem Du Älskar Med Vårt Livets Träd Halsband Med Cubic Zirconia I Guldplätering!

Halsband i sterling silver med en berlock livets träd. Livets träd förekommer i många sammanhang över hela världen. Mycket fint hänge med livets träd.

På Insidan Av Smycket Finns Ett Familjeträd Och Grenarna Är Utsmyckade Med Cz Stenar.

Halsband i 18k guld 45cm. Avslutas med ett litet klolås. Om du till exempel har valt en juvel.

Via Grenarna Har Vi Kontakt Med Universum.

Livets träd symboliserar styrka, tillväxt och balans i livet och kärleken. Personlig nyckelring med livets träd berlock i sterling silver. Mitten av trädet symboliserar människans själ och rötterna symboliserar hur vi är rotade här på jorden.

Livets Träd Symboliserar Styrka, Genom Sina Rötter Står Vi Emot Livets Motgångar.

Halskedjan med hänge är därför en idealisk gåva till alla hjärtans dag, eller kanske en årsdag. Hur anpassar du dina smycken. Vackert halsband med 18k guldplätering.

Helt I Silver Med Trädet I Guldplätering.

Støvring design livets träd halskedja med berlocker i 14 karat guld med med forgylld silverhalskedja med. Vackert halsband.hänget är runt med livets träd! Vra handgjorda smycken r tillverkade av vackra stenar rostfritt stl och sterling silver 925.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *