10 Lax Philadelphiaost Ugn Recept 2022

Posted on

Lax philadelphiaost ugn recept

Lax Philadelphiaost Ugn Recept. Valfritt tillbehör (potatis, mos, ris, couscous, bulgur, grönsaker) sätt ugnen på 225 grader. Sök efter ditt favoritrecept med philadelphia.

Lax med philadelphiaost Antonias Recept from www.kokaihop.se

Lax med philadelphiaost i ugn för 4 personer behöver du. Blanda philadelphiaost med pesto, finhackad basilika, pressad citron och smaka av med salt och peppar. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat.

Ta Ut Laxen Och Riv Över Färsk Dill.

Sök efter ditt favoritrecept med philadelphia. Skölj och fjälla laxsidan under rinnande vatten med ett rivjärn om den har skinnet kvar. Lägg laxen i en smord ungsfast form.

Lägg Laxen På En Bakpappersklädd Eller Smord Plåt.

Blanda crème fraiche med wasabi. Sätt in laxen i mitten av ugnen ca 25 minuter eller tills fisken har en innertemperatur på 54°c. Bred röran över laxen och baka i ugn ca 20 min i 200 grader tillsammans med citron och tomatskivor.

Sätt Ugnen På 200 G.

Bred philadelphia på varje bit. Blanda ost, dill, pepparrot och citron. Blanda crème fraiche och rom och smaka av med salt, peppar och citronjuice.

Ta Bort Kärnor Och Mellanväggar På Paprikan, Skär Den I Bitar.

Tillaga laxen i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Lägg laxsidan på ett foliepapper på en ugnsplåt och vik upp kanterna på foliepappret runt laxen. Mortla pepparn och blanda i saltet.

Här Är Våra Bästa Laxrecept!

Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Philadelphiaost är perfekt till lax då den inte smälter och ”rinner iväg” utan håller sig kvar som ett täcke. 200 g smaksatt färskost (jag använde philadelphiaost smaksatt med grillad paprika den här gången) salt & svartpeppar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *