2 Langos Recept I Ugn 2025

Posted on

Langos recept i ugn

Langos Recept I Ugn. De ska vara ganska tunna plättar. Värm oljan i en tjockbottnad panna och låt det bli 140°.

Hemma gjorde langos! wonderful Recept
Hemma gjorde langos! wonderful Recept from www.kokaihop.se

2 ägg 2dl riven ost 1tsk vetemjöl (ta fiberhusk om du vill) 2msk grädde 1 kokt potatis (mosar) lite salt blanda alla ingredienser i en bunke och fördela i 4 plättar på en plåt med bakplåtspapper. Sätt på ugnen på 250grader. Lägg upp rödlök, gurka, dill, ost, crème fraiche och rom i skålar.

Gör Så Här Sätt Ugnen På 250°.

Langos bra recept på ungerska langos, som är friterade potatiskakor, servera med gräddfil, hackad rödlök och rom. Grädda i 225°, 15 min. Kavla ut dem till ovaler och låt jäsa ca 10 min på väl mjölade bakplåtspapper.

Anka Duva Gås Kalkon Kyckling Vaktel.

Lägg upp rödlök, gurka, dill, ost, crème fraiche och rom i skålar. Riv ner potatisen och tillsätt mjöl och salt. 2 ägg 2dl riven ost 1tsk vetemjöl (ta fiberhusk om du vill) 2msk grädde 1 kokt potatis (mosar) lite salt blanda alla ingredienser i en bunke och fördela i 4 plättar på en plåt med bakplåtspapper.

Langos Är En Avancerad Rätt Att Tillaga Och Således Utmärkt Att Bjuda Sina Vänner På Om Man Vill Imponera.

Häll ut degen på mjölad bakbord och dela den i 12 bitar, forma till bollar och kavla till avlånga bröd, ca 15 cm långa. Smakrik med en bas av krossade tomater och kryddor som kanel, chili och vitlök. Mustig gryta på högrev som sköter sig själv i ugnen medan du får tid till annat.

Smaksätt Gräddfil Eller Crème Fraiche Med Pressade Vitlöksklyftor Och Lite Salt.

Ta upp degen på mjölad arbetsbänk. De ska vara ganska tunna plättar. Degen håller flera dagar i kylskåp.

Värm Oljan I En Tjockbottnad Panna Och Låt Det Bli 140°.

Lägg det på brödet tillsammans med stenbitsrom och hackad rödlök. Knåda ca 3 min på mjölad arbetsbänk. Arbeta till en smidig deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *