4 Kycklingfile Med Potatis Recept 2020

Posted on

Kycklingfile med potatis recept

Kycklingfile Med Potatis Recept. Men, nog med pekpinnar och desto mer härlig mat! Gyllene och saftig kyckling står på kvällens meny.

Grillad apelsinkyckling med apelsinkryddad sås
Grillad apelsinkyckling med apelsinkryddad sås from theresematochbak.se

Krydda med salt och peppar. Dela tomaterna och vänd ner. Men du kan såklart plocka ut plåten med potatis efter 10 minuter och då lägga till kycklingen och pensla med marinaden.

1 Dl Örter Basilika Och Persilja;

Börja med att värm ugnen till 250° och se till att den är riktigt het innan du tar in kycklingen. En mustig rätt med en otroligt god tomatsås! Dela varje kycklingfilé i två delar.

600 G Färskpotatis Eller Delikatesspotatis, Små;

Lägg alltsammans på en plåt och. Men, nog med pekpinnar och desto mer härlig mat! Lägg ut kycklingfiléerna i en ugnsfast form och salta och peppra.

Hetta Upp En Stekpanna Och Bryn Kycklingen Runt Om.

Krydda filéerna runt om med salt och peppar. 20 minuter dela tomaterna och skär salladen i bitar. Dra över ett varv med smör och ställ in plåten i 225°c i cirka minuter eller tills kycklingfiléerna är genomlagade.

Potatisen Med Pesto Sätter Pricken Över I.

Det här receptet vill du inte missa. Samt goda tillbehör i form av en krämig sås med grädde och med smak av timjan samt grillad paprika. Strössla över hackad rödlök, strimlor av soltorkade tomater, hackad mandel och hackade örter.

Vi Har Här Valt Att Servera Den Med Ugnsrostad Potatis Ihop Med Lite Andra Härliga Grönsaker.

Skala och klyfta löken och skala vitlöksklyftorna. Blanda ihop marinaden och ställ åt sidan. En oslagbar kombo vill vi lova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *