Kurs Skriva För Webben

Posted on

Kurs Skriva För Webben. Du får lära dig mer om läsarbeteende och hur text samspelar med annat innehåll på webbsidan. Kombinera klarspråk och gruppövningar på er nästa konferens.

Python, Beetroot Academy
Python, Beetroot Academy from www.utbildning.se

På kursen skriva för webben får du och dina kollegor lära er hur ni når fram med ert budskap på webben. Kombinera klarspråk och gruppövningar på er nästa konferens. I denna kurs får du ta del av tips och tricks kring hur du skriver för webben på årstaskolan, men även en del regler.

Vi går bland annat igenom struktur, stil och ton, länkar och rubriker.

Du kan välja att låna mac eller windows som workshopdator på våra kurser. Kursen är praktiskt orienterad och du får lära dig beprövade journalistiska metoder för att renodla vinkeln och strukturera innehållet. I denna kurs får du ta del av tips och tricks kring hur du skriver för webben på årstaskolan, men även en del regler.

Skriva för webben skrivkurs för webbredaktörer och personer som publicerar på webben eller sociala medier.

Metoder för att lyfta fram information. Du får lära dig mer om läsarbeteende och hur text samspelar med annat innehåll på webbsidan. I mobilen har du bara några få sekunder på dig att fånga läsarens uppmärksamhet.

Kursen skriva för webben är för dig som arbetar med att skriva texter för webben, ex som webbredaktör, webbmaster eller med uppdateringar i sociala medier, bloggar etc.

Få dessutom kunskap om de förutsättningar som gäller när du ska skriva för webben och andra interaktiva medier. Rapporter och guider skriva för webben skriva för webben den här är en handbok för dig som skriver. Syftet med den här kursen är att du ska få fördjupade kunskaper om att skriva för webben.

På kursen lär du dig att anpassa texterna efter användarnas beteende.

Kursen ger dig teoretiska och praktiska färdigheter som ger dig förutsättningarna att bli en vassare skribent. Välj mellan kurser som lär dig skriva för att övertyga eller att skriva för webben. Här får ni chans att vässa ert skrivande samtidigt som ni stärker er grupp och verksamhet.

Skriva för webben på webben läser vi på ett annat sätt än på papper.

Distans lär dig att framföra din åsikt och kommunicera effektivt via interaktiva medier. Kursen är för dig som skriver texter för webb, sociala medier och bloggar. Relationen mellan kund och företag är inte vad den var för 20 år sedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *