15 Kriscentrum För Kvinnor Göteborg Lates

Posted on

Kriscentrum för kvinnor göteborg

Kriscentrum För Kvinnor Göteborg. På kvällar, nätter och helger. Du kan kontakta oss dygnet runt året om.

Internationella dagen mot mäns våld mot kvinnor
Internationella dagen mot mäns våld mot kvinnor from feministisktsjalvforsvargbg.wordpress.com

Varningstecken om du måste fly hemmet på andra språk/in other languages arabiska/العربية dari/دری engelska/english pashto. Vi använder nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera, funktionella kakor för vår lyssnafunktion, för att styra informationsmeddelanden och för att spara inställningar vid. Vi använder även statistikkakor för att mäta uppspelning av filmer på webbplatsen.

Länk Till Sidan Kriscentrum För Kvinnor Start Kontakt Samtalsmottagning Skyddat Boende Vad Är Våld?

Kakor vi använder och hur du kan hantera dem. Kriscentrum för kvinnor du som är kvinna och är utsatt för hot eller våld från din partner eller tidigare partner, eller från någon du har eller har haft en relation med kan kontakta oss. Kakor vi använder och hur du kan hantera dem.

På Kvällar, Nätter Och Helger.

Telefonnummer till göteborgs stads kontaktcenter: Det är socialtjänsten där du bor som säger ja till att du kan flytta till det skyddade boendet och som bekostar boendet. Kriscentrum för kvinnor om du är kvinna och lever i en relation där du utsätts för hot och våld kan du vända dig till kriscentrum för kvinnor.

Länk Till Sidan Kriscentrum För Kvinnor Start Kontakt Samtalsmottagning Skyddat Boende Vad Är Våld?

Vid vår mottagning finns fyra kuratorer. Eller utsätter du själv din partner eller expartner för hot och våld? Länk till sidan kriscentrum för kvinnor start kontakt samtalsmottagning skyddat boende vad är våld?

De Är Tillgängliga För Joursamtal Dygnet Runt Året Om.

Vi använder även statistikkakor för att mäta uppspelning av filmer på webbplatsen. Du kan kontakta oss dygnet runt året om. Kakor vi använder och hur du kan hantera dem.

Varningstecken Om Du Måste Fly Hemmet På Andra Språk/In Other Languages Arabiska/العربية Dari/دری Engelska/English Pashto.

Varningstecken om du måste fly hemmet på andra språk/in other languages arabiska/العربية dari/دری engelska/english pashto. Vi använder även statistikkakor för att mäta uppspelning av filmer på webbplatsen. Länk till sidan kriscentrum för kvinnor start kontakt samtalsmottagning skyddat boende vad är våld?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *