4 Koppling Hugger Vid Start Lates

Posted on

Koppling hugger vid start

Koppling Hugger Vid Start. Jag märker att kopplingen även blir okänslig då. Volvofantast skrev:hej,kopplingen hugger litte vid star på 1 ans växel.kan det va något annat?

Kopplingsproblem på Husqvarna 50 Experten
Kopplingsproblem på Husqvarna 50 Experten from www.classicmotor.se

🙂 sen får jag göra om proceduren. När jag gör det så blir den tyst några veckor/månad. Koppling hugger / durrar / vibbrerar i dragläge.

Vid Start När Bilen Är Kall Så Hugger Kopplingen Så Att Jag Får Spela Länge Med Dragläget För Att Komma Iväg.

Åk 70 km/h på 4an , växla snabbt ned på 3an och gasa fullt. Det yttrar sig så att om man försiktigt släpper upp kopplingen och ska köra iväg så rister och skakar hela bilen och slutar inte förrän man släpper upp kopplingen eller trycker ner pedalen igen. Många, framförallt äldre, bilar har kopplingar som hugger.

Tar Gärna Emot Era Tankar Och Ideer

The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpbb debug] php notice: Långt ifrån proffs men gör det jag kan. Resultat 1 till 14 av 14.

In File /Includes/Bbcode.php On Line 483:

Jag tycker det låter som olja på lamellerna. Hejsan har en ny inköpt 900t som kivar lite. Motorns varvtal kan då öka.

När Kopplingen Är Uppsläppt Så Pressas Lamellen Mot Tryckplattan För Full Drivning Av Växellådan Och Bilens Drivhjul.

Volvofantast skrev:hej,kopplingen hugger litte vid star på 1 ans växel.kan det va något annat? Tydligast vid kall motor, men förekommer även vid varm. Jag märker att kopplingen även blir okänslig då.

Körde Min 125:A För Första Gången Igår Sedan Jag Köpte Den.

Den har ju den tråkiga vajerkopplingen och jag tycker den hugger ganska kraftigt vid starter så det ser ut som man är ute och övningskör. Om detta är ditt första besök, titta gärna i vår faq. Förra ägaren sa till om detta så det var ingen överraskning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *