7 Kinesisk Strimlad Biff Recept Lates

Posted on

Kinesisk strimlad biff recept

Kinesisk Strimlad Biff Recept. Strimla köttet tunt och blanda med de första ingredienserna, vatten, maizena och ingefära. Skölj sedan köttet ordentligt snabbt och låt rinna av.

Enkelt recept på världens godaste Strimlad biff med
Enkelt recept på världens godaste Strimlad biff med from prettyhomeblog.se

1 limefrukt, saft av 1 klyfta vitlök, pressad 2 tsk arrowrot 1,5 dl vatten lägg i inköpslista gör så här blanda marinaden. Blanda ihop det med köttet och låt marinera över natten (iallafall minst tre timmar). Låt stå i kylen några timmar, gärna över natten.

Stek I Rykande Het Stekpanna/Wok Med 1 Matsked Olja Tills Biffen Har Fått Färg.

Ställ åt sidan och bryn köttet i olja. Tillsätt kött, nudlar och sås. Skär köttet i lövtunna skivor.

Lägg Sen Ur I En Skål.

Blanda ihop det med köttet och låt marinera över natten (iallafall minst tre timmar). Sök på ingrediens eller recept. Löken skar jag i klyftor så det blir lite härligare större bitar som det brukar vara!

Jättegod Rätt Som Smakar Som Strimlad Biff Ska Smaka.

Stek köttet i stekpannan tillsammans med vitlök och ingefära från marinaden, och tillsätt lite kinesisk soya. (maizenamjöl + vatten till eventuell redning) gör såhär: Gör samma sak med purjolöken.

Hej Och Välkomna Vänner Till Min Kanal Med Mig Filip Poon!

Strimla biffen tunt, enklast går om den är lite halvfrysen. Stek ingefära och broccoli i 1 tsk olja ca 2 min. Med olika spännande matkulturer så som från kina, japan och vietnam är det enkelt att göra en utomordentligt god måltid.

Skölj Sedan Köttet Ordentligt Snabbt Och Låt Rinna Av.

Skala och finhacka vitlök och ingefära. Blanda vatten, fisksås, soja, buljongtärning och socker till en sås. Skiva flanksteken i tunna strimlor, se till att skära tvärs över köttfibrerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *