9 Kan Man Måla På Tryckimpregnerat Virke Lates

Posted on

Kan man måla på tryckimpregnerat virke

Kan Man Måla På Tryckimpregnerat Virke. Kan och kan, frågan är om du vill att de ska torka. Vill du måla ditt bygge går det utmärkt.

Tryckimpregnerat virke med 20 års rötgaranti
Tryckimpregnerat virke med 20 års rötgaranti from www.borgunda.se

Räcken och staket som byggs av tryckimpregnerat virke håller betydligt längre än. Alldeles nytt tryckt virke kan ha så blöt yta att du ska undvika att måla den. En man i new york svullnade upp och slutade andas när han tillverkade ett däck.

Och Nej, Du Ska Inte Ha Någon Färg Som Andas, Du Ska Ha En Supertät Oljebaserad Grund Samt Täckfärg.

Vill du måla ditt bygge går det utmärkt. Kan man måla impregnerat virke ? Vi byggde en ny terass för ca 4 års sedan.

Kan Man Måla På Tryckimpregnerat Trä?

Kan man måla på tryckimpregnerat trä? Målar du såhär års så blir det ändå inte torrt förrän till våren + att virkes som sagt kommer att var blött under. Nej, det bästa är att köpa otryckt virke, rötskydda och måla det enligt konstens alla regler.

Jag Har Hört Att Jag Ska Vänta Några Säsonger Innan Jag Kan Måla Tryckimpregnerat Trä.

Då kommer vi så till frågan; Då går det att måla direkt. Maken säger då att vi måste göra staketet helt själva utifrån plankor och reglar, för det går inte att måla på såna staket, säger han.

Du Måste Vänta Tills Fuktkvoten På Ytan Understiger 15%.

Det absolut viktigaste vid ytbehandling av. I övrigt ska ett korrekt impregnerat virke vara underhållsfritt. Vänta minst två somrar innan man målar på impat virke.

En Kund Till Mig Tillverkar Och Säljer Tryckimpat Virke Och Hans Kommentar Är:

Både täckande och laserande färger går att använda. Med korrekt behandling kan trä hålla sig levande och fräscht en längre tid. Så det bästa är att köpa in allt tryckt virke året innan och förvara det torrt och luftigt hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *