Järfälla Kök Och Lackering

Posted on

Järfälla Kök Och Lackering. Till exempel köksluckor, dörrar, möbler, parfymdiskar, restauranginredningar, receptionsdiskar, mässmontrar, listverk och hyllsystem. Vi utför lackering på allt ifrån köksluckor, dörrar och möbler till undertak och har gedigen kunskap och många års erfarenhet i branschen.

villaforssberg.blogg.se
villaforssberg.blogg.se from villaforssberg.blogg.se

Vi renoverar och lackerar både nytt och gammalt. 25610 industri för beläggning och. Omlackering av köksluckor och möbler i stockholm.

Känslan för ett platsbyggt kök med ikea stommar tycker vi skapas med ramverket runt lådor och luckor, därför har vi varit hos järfälla kök och lackering för ytterligare uppdatering.

Verksamhetsbeskrivningen för järfälla lackering börje eriksson ab: Vilka är järfälla kök järfälla kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen. Våra köksluckor passar även till ikea stommar.

När du vill förnya och renovera kök och möbler, och vill välja exakta nyanser själv.vi är specialiserade på lackering av köksluckor, möbler (stolar, bord, bokhyllor, garderobsdörrar) och dörrar, men vi utför även lackeringsarbeten av andra inredningsdetaljer och alla slags möbler, även.

Vi har lång erfarenhet av lackering, professionell utrusning och allt som krävs för att leverera perfekta resultat varje gång. Stockholm kök & lackering ab skogsängsvägen 54 135 55 tyresö. Järfälla lackering börje eriksson aktiebolag.

Miljön och vår påverkan på den blir en allt viktigare faktor för alla företag att ta hänsyn till.

Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för våra kunder. Vi är en lackeringsfirma som erbjuder lackering av köksluckor, möbler, dörrar samt utför industrilackering. Järfälla kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen.

Vilka är järfälla kök järfälla kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen.

Nu den stora frågan.vilka vitvaror ska vi köpa? Järfälla kök söker lackerare och slipare/maskinoperatör. Vi ska bygga nytt kök och funderar på att använda oss av ikea stommar, vita greppluckor från järfälla kök o lackering, bänkskiva i grå virrvarr samt mosaik i grönt/vitt.

Förverkliga ditt projekt med oss.

Vi kan erbjuda dig som kund nya och helt unikt tillverkade köksluckor i stockholm. 25610 industri för beläggning och. 0858357., sverige, på denna sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *