10 Jaktlabrador Valpar Till Salu 2025

Posted on

Jaktlabrador valpar till salu

Jaktlabrador Valpar Till Salu. Valpkullarna är sorterade efter län, från norr till söder. Vi får tillfälle att prata mer om våra hundar och den aktuella kullen, vi tittar på stamtavlor och går igenom eventuella frågetecken.

Valpar till salu www.mahsiws.se
Valpar till salu www.mahsiws.se from www.mahsiws.se

Valpar planeras efter rockdove´s long tall sally och tyron missouri at drumgoose. Skicka ett mejl till [email protected] och berätta hur hundens liv skulle se ut. Intresserade av valp efter sally kan höra av sig till [email protected].

De Måste Aktiveras För Att Må Bra.

På köpahund.se hittar du registrerade valpar från svenska kennelklubbens uppfödare. Fodervärd sökes till multigen labradoodle hane. Om du är intresserad av att arbeta aktivt med din hund, framför allt inom retrieverjakt eller på jaktprov, är du välkommen att höra av dig till oss.

Under Kennelnamnet Gamegainer Föder Vi Upp Jaktlabradorer Med Stor Glädje, Stort Engagemang Och Kärlek Till Denna Underbara Typ Av Hund.

1 hane till salu, 2 tikar till salu. Hem | kennel djurbergas labradorer för jakt. Föräldrarna är hd/ed röntgade ua, och ögonlysta ua.

Våra Valpköpare Kontaktar Oss I Mycket God Tid, Sätter Upp Sig På Intresselistan Och Väntar Tills Vi Får En Kull.

Valpar planeras efter rockdove´s long tall sally och tyron missouri at drumgoose. Labrador retriever valpar efter jakt labrador linjer. Intresserade av valp efter sally kan höra av sig till [email protected].

Välkommen Att Ta En Titt!

Valpkullarna är sorterade efter län, från norr till söder. Välkommen till kennel stenbury jag har en liten uppfödning av labrador retriever, under kennelnamnet stenbury, med målsättningen att föda upp stabila och trevliga hundar med bra jaktliga egenskaper. Jaktlabradoren passar den som har ett aktivt liv, där hunden har en given plats i familjen.

Stamtavlan Ska Baseras På S.k.

Vi arbetar enbart med den jaktavlade labradoren i vår avel. Inför varje kull hör vi av oss till ett antal intresserade, i tur och ordning efter intresseanmälan. Valparna är vana med barn, andra hundar och katter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *