9 Hyra Lastbil Med Kran 2020

Posted on

Hyra lastbil med kran

Hyra Lastbil Med Kran. Denna bilgrupp passar dig som är på jakt efter att hyra en lastbil med generöst lastutrymme och med. Havator verkar över hela sverige, bland annat i stockholm, norrköping, göteborg, sundsvall, umeå, luleå och kiruna.

Hyra Lastbil Med Kran
Hyra Lastbil Med Kran from kurdishcongress.org

Via appen ezeto kan du hyra en kranbil, skåbil och lastbil enkelt. Då är det bra att hyra en liten lastbil när du ska frakta hem dem. Vi hjälper till med all slags anläggning från jordgubbsland och sandlådor till grus och fotbollsplaner.

Vita Liljans Väg 64 | 127 34 Stockholm.

Hyra lastbil med appen ezeto. Låt oss på scania hyr hjälpa dig som vill ta dig an nya utmaningar, hyra en lastbil för att täcka arbetstoppar eller av andra anledningar behöver en extra lastbil. Det finns många anledningar till varför man behöver hyra en kranbil men bara ett sätt som är enklast.

Lastutrymmet Är 18 M 3 Och Lastvikten Får Vara Max 800 Kg.

Vi på scania hyr erbjuder ett brett utbud fordon till en fast kostnad. Bra att veta när du hyr lastbil. Den är automatväxlad och lätt att köra trots sin.

Transportfordonen I Bilgrupp M Får Köras Med Giltigt Körkort För Tung Lastbil (C) Som Är Utfärdat Minst 12 Månader Före Startdatum Av Hyran.

Priset är då +30 kr/dygn. Ladda ned appen via app store eller google play, boka en lastbil, skåpbil eller vår kranbil när du vill. De större kranbilarna lastar upp till 14 ton och lyfter exempelvis 1000 kg 16 m upp/in.

Andet Funktionsdygtig.lastbil Og Kran Er Startet Og Kørt Ved Gennemgang.

Resa inom 4 mil ingick om jag inte minns fel. Havator verkar över hela sverige, bland annat i stockholm, norrköping, göteborg, sundsvall, umeå, luleå och kiruna. Rymlig lastbil med smart bakgavellyft för enkel lastning.

Då Är Det Bra Att Hyra En Liten Lastbil När Du Ska Frakta Hem Dem.

Via appen ezeto kan du hyra en kranbil, skåbil och lastbil enkelt. Vi kan flytta det mesta, vi kör virkespaket, stugor, båtar och annat skrymmande eller ohanterligt gods. Med lyft (18 m3) renault master eller liknande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *