11 Hur Gör Man Slime Recept 2021

Posted on

Hur gör man slime recept

Hur Gör Man Slime Recept. Häll i lagom mängd valfri karamellfärg 4. Upptäck hur enkelt det är att göra din egen slime!

Hur du gör ätbart slime/slajm SlimeRecept.se from slimerecept.se

Börja med att hälla limmet i en plastbunke. Häll vattnet i en kastrull. Så här gör du ditt eget slime 1.

4 Häll Upp Ditt Slime I En Skål.

Rör om tills smeten tjocknar. Upptäck hur enkelt det är att göra din egen slime! Två ingredienser som du förmodligen redan har i dina köksskåp!

Lim/Hobbylim/Skollim (Ni Vet Sånt Vitt Lim Man Hade I Skolan) Linsvätska (Flaska, Några Sprut) Karamellfärg (Valfritt) Så Här Gör Du Fluffigt Slime:

Nyfikna personer vill veta vad som är bäst att köpa och se till att det fungerar före köpet. Det bästa av allt är att det faktiskt smakar gott! Tycker det är jätteroligt att göra slime, men också lite svårt.

Hur Görs Det Här Slemmet?

Nu är det dags att blanda i raklöddret. Droppa i några droppar karamellfärg, och blanda allt ordentligt. Det är vad dessa vanliga frågor och svar är till för.

Det Är Mycket Lättare Än Att Göra Slem Och Barn Älskar Att Leka Med Det!

På internet finns det många recept på slime som använder farliga ingredienser, och man bör vara aktsam och inte följa dessa blint. Hur gör man smörslem mjuk igen? 3) droppa i några droppar karamellfärg och ev.

Häll Upp Lika Delar Lim Som Raklödder I En Bunke.

Blanda ihop raklödder och lim. Detta oobleck recept är enkelt och roligt att göra. Många föräldrar är oroliga för vad deras barn använder för kemikalier när de gör slime på egen hand, med all rätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *