6 Gröna Hissen Drink Recept New

Posted on

Gröna hissen drink recept

Gröna Hissen Drink Recept. Vill man “få hissen att gå snabbare” ersätts grön curação med grön chartreuse. Ett vanligt recept för gröna hissen är.

Gröna Hissen Drink Recept på goda drinkar Drinkoteket from drinkoteket.se

Gröna hissen är en festlig drink vars namn kommer från att drinken innehåller ett par russin, som om allt går rätt till, kommer “åka hiss” upp och ner på grund av kolsyran. Gröna hissen | recept | drickbart | drink recept. Gröna hissen 4 cl gin 2 cl grön curaçao iskuber pommac blanda gin och likör i shaker, skaka och sila ner i ett champagneglas lägg i is och.

Vill Man “Få Hissen Att Gå Snabbare” Ersätts Grön Curação Med Grön Chartreuse.

Fyll ett highballglas med isbitar. Gröna hissen | recept | drickbart | drink recept. Häll i gin och curacao och rör om.

Lägg Is I Ett Långsmalt Glas, Häll På Gin Och Fyll Upp Med Tonic.

Toppa med pommac och garnera med en citronskiva. Dricker sig märkbart berusat i en av huvudscenerna på just denna drink, dock kanske mest känd för sin gröna färg & russinen som åker upp och ned i glaset. Gröna hissen är en riktig klassiker bland barerna runt om i landet.

Gröna Hissen 4 Cl Gin 2 Cl Grön Curacao Pommac Garnering:

Om allting fungerar som det ska så åker russinen hiss upp och ner i drinken. Publicerat den 2 januari 2008. Fyll på med champis, rör om och dekorera med en citronskiva och ett cocktailbär.

Skriv Ut Receptet Gröna Hissen.

Fyll upp med schweppes bitter lemon och garnera med en limeklyfta. Fyll upp med pommac, rör om med en barsked. Toppa med pommac eller champis och garnera med en.

Då Drinkens Födelse Kan Ha Förekommit Isens Intåg I Drinksverige Kunde Russinen (Inte Helt Ofestligt) Röra Sig Fritt Och På Så Sätt ”Ta Hissen” Upp Och.

Namngiven efter det klassiska lustspelet med samma namn där gösta ekman d.ä. Gröna hissen gröna hissen 4 cl gin 2 cl grön curaçao iskuber pommac blanda gin och likör i shaker, skaka och sila ner i ett champagneglas lägg i is och fyllpå med pommac Fyll ett highballglas med is och tillsätt gin och grön curacao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.