Gråa Väggar I Kök

Posted on

Gråa Väggar I Kök. Stolen intill sängen är målad i den kalla kulören saltsten 799. I änden av hallen ligger wc/duschrum med helkaklade vita väggar samt våtrumsmatta.

Planvägen 9 22647 Lund, Lund Fastighetsmäklare Hettinger
Planvägen 9 22647 Lund, Lund Fastighetsmäklare Hettinger from www.hettinger.se

Och ofta är det både enklare och billigare att förändra här. Ljusa väggar i kök och gråa väggar i sovrummet. Gråa väggar i ett vitt kök är nästan oumbärliga för loft och högteknologiska stilar.

Desember 01, 2021 tambah komentar edit.

I änden av hallen ligger wc/duschrum med helkaklade vita väggar samt våtrumsmatta. Om du väljer en grå nyans till ett kök i öst kan den se blå ut. Detta lekfulla kök är målad i kulörerna nordsjö haze morning och un.00.53.

Att mixa olika gråa och blåa nyanser ger ett lugn till sovrummet.

Gråa ytor är mer praktiska än vita eller till exempel mörkbruna, eftersom de är mindre synliga för damm, fettavlagringar, fläckar och smutsfläckar. Ett grått kök är klassiskt och elegant. Grått är en bra baskulör att färgsätta sitt hem med eftersom den känns både rogivande och lugnande, tonar ner kontraster och binder ihop en spretig inredning.

Snäppet ljusare än den väl kända 1973 antikgrå och snäppet mörkare än den nästan vitaktiga grå 1024 tidlös.

Väljer du en grå färgskala i köket är det lätt att förändra accentfärgerna efter behag och säsong. Även en mörk nyans av brunt är snyggt. Den vackra plattan kommer förgylla dina väggar inomhus, vare sig du väljer att använda dem i köket, badrummet eller i hallen.

Grått har gått och blivit det nya vita.

Badrum, kök, flyttat och rivit väggar, lagt golv m m. Om du inte gillar ett helt grått kök kan du bara använda den här färgen för särskilt märkta områden: Kalla gråa kulörer förstorar dessutom rummet och ger en svalare känsla.

Provmåla eller häng upp ett tapetprov innan du bestämmer dig.

Prova så får ni se! Gråa väggar i kök : Kök i svart eller mörkgrått är oerhört populära.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *