8 Göra Eget Slime Recept 2021

Posted on

Göra eget slime recept

Göra Eget Slime Recept. Låt det sjuda upp och koka till en tjock smet ( det går fort ) ta bort från plattan och vänd ner olja och lite karamellfärg. Recept på slime utan lim.

Gör Slime av shampoo Gloop
Gör Slime av shampoo Gloop from gloop.se

Mät upp kallt vatten i en kastrull och häll i potatismjölet. Blanda fiberhusk och saftkoncentrat tillsätt vatten tills blandningen fått rätt konsistens tillsätt karamellfärg efter önskemål sätt in blandningen i microvågsugnen i 30 sekunder knåda den varma blandningen tills den blir slät låt blandningen svalna i 10 min lek! Mät upp kallt vatten i en kastrull och häll i potatismjölet.

Blanda Ihop Raklödder Och Lim.

Häll i 3 dl vatten i en kastrull 2. Karamellfärg (några droppar) såhär gör du ätbart slime: Så här gör du eget slime gör så här 1 häll vatten, potatismjöl, olja och karamellfärg i en kastrull och värm under omrörning.

Barn Älskar Att Leka Med Slime.

Var försiktig så att du inte tar för mycket, då riskerar slimet att bli för hårt. Ta en visp och vispa ihop till en enhetlig smet. Låt det sjuda upp och koka till en tjock smet ( det går fort ) ta bort från plattan och vänd ner olja och lite karamellfärg.

Blanda Fiberhusk Och Saftkoncentrat Tillsätt Vatten Tills Blandningen Fått Rätt Konsistens Tillsätt Karamellfärg Efter Önskemål Sätt In Blandningen I Microvågsugnen I 30 Sekunder Knåda Den Varma Blandningen Tills Den Blir Slät Låt Blandningen Svalna I 10 Min Lek!

Potatismjöl har man ofta hemma, därför är det här receptet extra enkelt. Tillsätt vatten efter önskad konsistens. Det finns ett par olika sätt att göra giftfritt slime på.

Nu Är Det Bara Att Slajma På.

Så gör du slime utan lim. Blanda 1 msk glycerol med 1 msk varmt vatten, rör ner i smeten lite i taget och rör om kraftigt. Vispa ihop det och starta plattan.

Tillsätt Några Droppar Hushållsfärg Eller Glitter I Din Slime.

Jag testar på att göra eget slime! Därefter lägger du i 1 kryddmått bikarbonat och blandar väl. Så här gör du ditt eget slime 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *