5 Gör Det Själv Måla Köksluckor New

Posted on

Gör det själv måla köksluckor

Gör Det Själv Måla Köksluckor. Spackla och slipa, vare sig man målar med hyrd färgspruta eller roller. Sprutpistolen ska hållas vinkelrätt och föras i ett jämnt tempo med samma avstånd till ytan.

Måla köksluckor Vi visar hur du gör! Gör Det Själv
Måla köksluckor Vi visar hur du gör! Gör Det Själv from gds.se

Välj en roller, när du ska måla köksluckor, då det ger det mest enhetliga resultatet. • penselmålning gör det lite mindre känsligt med underarbetet. • täck golv och möbler med täckpapp och skruva bort knoppar och beslag.

Rör Runt I Färgen Med En Rörpinne Och Häll Sedan I Ett Färgtråg.

Sprutpistolen ska hållas vinkelrätt och föras i ett jämnt tempo med samma avstånd till ytan. I en tid när vi mycket väl vet att vi konsumerar för mycket så verkar vi ändå inte ha några problem att riva ut relativt nya och fullt fungerande kök bara för att vi hellre vill ha en annan färg eller form på luckorna. Måla först kanter och smala ytor med en lackpensel, och sedan släta ytor med en finhårig roller.

Tvätta Luckorna Rena Från Fettfläckar Och Smuts.

• undersök om det går att återanvända de gamla gångjärnen. Nu är det dags att använda din valda kulör och börja täckmåla köksluckorna. Att måla köksluckor är inte särskilt svårt, men var noga med förarbetet för bästa resultat.

• Tvätta Ytorna Med Nordsjö Original Målartvätt För Att Få Bort Smuts Och Fettfläckar.

• täck golv och möbler med täckpapp och skruva bort knoppar och beslag. • målar man själv om köksluckorna är underarbetet det viktigaste. Kolla in när kreatören emily slotte målade om sina köksluckor och sitt kök.

En God Idé Kan Vara Att Beställa Hem Några Mindre Färgburkar Och Använda Som Färgprover.

Plocka ner luckorna och lägg dem på en pall eller liknande. Täck över golvet noga så att det inte kommer färgstänk. Slipa de våta luckorna med en våt slipsvamp.

Det Är En Del Saker Du Bör Skaffa Innan Du Tar Tag I Projektet, Såsom:

Välkomna till emily slottes inbjudande kök. Kom ihåg att luckan ska vara grundmålad, spacklad och slipad, och var noggrann med avtäckningen. Här får du ta del av steg för steg beskrivningar så att du själv kan utföra en målning av dina köksluckor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *