6 Golden Retriever Valpar Till Salu 2020

Posted on

Golden retriever valpar till salu

Golden Retriever Valpar Till Salu. Golden retriever valpar till salu. Golden retrievern är en apporterande fågelhund.

Startsida Brec's kennel Golden retriever uppfödare
Startsida Brec's kennel Golden retriever uppfödare from www.brecs.se

2 hanar till salu, 0 tikar till salu. 3 hanar till salu, 4 tikar till salu. Till våra jaktgolden söker vi dig som vill ge en av våra kommande valpar livslång lycka genom genuin arbetsglädje och positivt relationsbyggande.

531 Rows Läs Mer Om Hundrasen Golden Retriever.

0 hanar till salu, 5 tikar till salu. Golden retriever annons totalt 9 valpar i valpkullen. Valpens mamma, en söt, vänlig familjens husdjur bor i lokalerna och är tillgänglig för dig att se och träffa när du kommer och besöker.

Golden Retriever Annons Totalt 9 Valpar I Valpkullen.

Kontakta oss nu för tillgängliga valpar. Vi tror att de trivs bäst hos dig som vill arbeta seriöst med hund inom jakt, bruks eller tjänst. Våra egna hundar lever med oss i vårt hem och så är det också med valparna.

Golden Retriever Valpar Till Salu.

Golden retriever annons totalt 7 valpar i valpkullen. Golden retriever annons totalt 8 valpar i valpkullen. Dess egenskaper som apportör och dess utpräglade vilja att vara sin förare till lags har gjort den till en populär ras i många sammanhang.

Petland Racine Har Alltid Miniatyr Goldendoodle Valpar Till Salu!

Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom svenska kennelklubben som följer våra strikta regler. För dig som har en aktiv livsstil och som söker en pigg och mångsidig kamrat. På drömgårdens kennel föder vi upp glada och friska golden valpar som följer golden retriever rasstandard.

Golden Retriever Valpar Till Salu.

21 likes · 238 talking about this. Blandras tik golden retriever jakt 50% border collie 50%. Det insåg då att goldendoodle cross uppvisade”hybrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *