Glas Stänkskydd Kök

Posted on

Glas Stänkskydd Kök. Stänkskiva eller stänkskydd av kakel är populärt och passar till många olika köksstilar. Att sätta upp en väggskiva som stänkskydd är en bra idé.

Inspiration glasräcke, inglasat kontor mm. Henrik
Inspiration glasräcke, inglasat kontor mm. Henrik from www.rappsglas.se

Enkelt att montera upp välj din egen design Här guidar inredaren anna marklund karlsson dig till laminat, cool metall, vacker sten eller någon av de andra särpräglade stänkpanelerna. Med köksbänksglas, eller stänkskydd som det även kallas, så kan få ett nytt kök utan att byta ut hela köket.

Vi har många varianter att välja bland:

Stänkskyddsglas sitter ovanför diskbänken i köket eller ovanför handfat, badkar eller andra ställen där det kan stänka smuts och vatten. Traditionellt sett har kaklet utan tvekan varit det populäraste stänkskyddet i våra kök. Hur effektfullt skulle det inte vara att klä väggen med mässing?

Våra stänkskydd och väggplattor för köket är lätta att hålla rena och skyddar dina väggar när du lagar mat.

Ett stänkskydd, även kallat glaspanel, kan med fördel användas i köket, antingen på hela väggar eller bara utvalda partier, och det kan. Vill du placera en väggplatta över hela köksbänkens bredd eller vill du kunna välja måtten till ditt stänkskydd borde du kolla vår skräddarsydd väggplatta i glas istället. Här guidar inredaren anna marklund karlsson dig till laminat, cool metall, vacker sten eller någon av de andra särpräglade stänkpanelerna.

Härdat glas ger en hållbarhet som vida överstiger vanligt fönsterglas.

Stänkskydd av glas för ett kök med stil vår kökspanel i glas är en favorit hos kockar som gillar funktionaliteten och hos de som vill ha ett stänkskydd i en ren och sofistikerad design. Glaspanelen passar utmärkt som stänkskydd i kök istället för kakel, där det ger en modern och underhållsfri yta som är lätt att rengöra. Klarglas, där du sätter din favorit tapet bakom.

Det är ett ypperligt tillfälle att klä väggen bakom bänkskivan med kakel, laminat, glas, sten eller till och med metall.

Fräsch och tålig bänkskiva i glas en bänkskiva i glas är lika tålig som vacker. Om du renoverar ditt kök vill du göra det på ett sätt som sticker ut, men som samtidigt gör köket lättskött. Behöver du göra urtag för t.ex.

Gör en enkel skiss som du skannar och mailar oss så får du en offert på glasen!

Och vill du ha det lite mer personligt kan du anpassa storleken för. Därför kan vi på milessons glas hjälpa dig, vi är experter på stänkskydd för kök i hela malmö, och hjälper dig gärna från spännande idé hela vägen till ett slutfört och perfekt resultat. Om du vill skapa en mer exklusiv och elegant känsla i ditt kök är glaspaneler ett ypperligt alternativ för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *