5 Fluffy Slime Recept Svenska 2025

Posted on

Fluffy slime recept svenska

Fluffy Slime Recept Svenska. Ingredienser till vårt recept på fluffigt slime: Gilla och prenumerera för fler bra videos tex slime videos!

Göra fluffigt slajm/slime recept
Göra fluffigt slajm/slime recept from allaguider.com

I vårt slime använde även lotion/. Lim/hobbylim/skollim (ni vet sånt vitt lim man hade i skolan) För att göra fluffigt slime så behöver du ha flera ingredienser hemma.

Diy Slime Svenska | Gör Egen Fluffy Slime.

Följ gärna mig på mina sociala medier instagram lill_almissnapchat alma_almismusical.ly _a_l_m_a_ Fluffy slime är ganska enkelt att göra själv. I denna video visar vi er hur man kan göra super kul fluffy slime!!!

Det Här Är Min Första Video Och Hoppas Ni Tyckte Om Den, Ville Få Ut En Video Innan Jag Börjar Tänka På Annat Haha.jag Vet Att Många Kommer Fråga Om Redigeri.

Lim, du tar så mycket lim ungefär som slime du vill ha, frivilligt med body lotion men den blir stretchigare! Fluffy slime är ganska enkelt att göra själv. Här kommer guiden för alla er där ute som önskar att göra ett eget.

Ingredienser Till Vårt Recept På Fluffigt Slime:

Vissa har du säkert redan medan du kanske får köpa andra, till exempel linsvätska. Lim/hobbylim/skollim (ni vet sånt vitt lim man hade i skolan) Det ända man behöver är lim, raklödder och linsvätska!

Hoppas Att Ni Gillade Min Video Jag Heter Alice Och Är 5 År.

Gilla och prenumerera för fler bra videos tex slime videos! Jag älskar att göra slime. Detta försök kände lite misslyckat för att jag tror att jag valde fel lim.

För Att Göra Fluffigt Slime Så Behöver Du Ha Flera Ingredienser Hemma.

För att göra fluffigt slime så behöver du ha flera ingredienser hemma. Idag visar jag hur man gör fluffy slime♥ enjoy♥jag vet att jag glömde visa hur man gör bikaerbonatvatten men man blandar 5 teskedar vatten med 1 tesked bikar. Hejsan hoppas ni gillade min video.glöm inte att följa mig på musical.ly:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *