20 Fläskkarre Med Ben Recept New

Posted on

Fläskkarre med ben recept

Fläskkarre Med Ben Recept. Krydda med salt och peppar. Den går att krydda och marinera på otaliga vis och skapa helt olika smakupplevelser.

Hemlagat till söndagsmiddagen
Hemlagat till söndagsmiddagen from receptfavoriter.se

Grymt god marinad till fläskkarré, fungerar nog till annat kött också. Tjocka bitar fläskkarré med ben köper du bäst i manuell köttdisk där de kan såga itu benen från ett stort helt stycke. Köttet har mycket insprängt fett och blir därför väldigt saftigt och gott.

Rotfrukter Och Grönsaker Blandas I Olivolja Innan De Steks Färdigt I Ugnen.

Lägg fläskkarrén i en ugnssäker form. Lägg i rotfrukter, lök och vitlök. Skär upp och krydda ytterligare med mer salt och peppar.

Här Hittar Du Bra Recept Med Karré, Grillad, Späckad Eller Trendigt Långkokt Som I Pulled Pork.

Ca 1 kg hel benfri karré (det blir godare med ben) smör till stekning salt & nymalen svartpeppar ½ dl rödvinsvinäger 1 msk tomatpuré 2 morötter 1 gul lök 1 röd lök 2 lagerblad 1 tsk vitpepparkorn 1 kork ättika (perstorp 24%) Karrén är en prisvärd köttbit som kan varieras på många olika sätt. Benfri karré har väldigt många användningsområden.

Se Recept > Ugnslagad Hel Fläskkarré.

Tjocka bitar fläskkarré med ben köper du bäst i manuell köttdisk där de kan såga itu benen från ett stort helt stycke. Bryn karrén på båda sidorna i oljan i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.

Den Går Att Krydda Och Marinera På Otaliga Vis Och Skapa Helt Olika Smakupplevelser.

Beräkna 175 g karré med ben och 125 g utan per person. Blanda honungen med chili och kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen. Krydda karrén rikligt med salt och svartpeppar och gnid in ordentligt.

Hel Som Söndagsstek, På Grillen Eller I Smakrika Grytor.

En del fett på karrén är bra om det finns kvar. Långbakad fläskkarré med magisk sås. Tjocka revbensspjäll som är sågade så att de går att skära i bitar blir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *