6 Fisk I Foliepaket På Grillen Recept New

Posted on

Fisk i foliepaket på grillen recept

Fisk I Foliepaket På Grillen Recept. Här kommer ett recept på lax i foliepaket som jag grillade för någon helg sedan. Skär fisken i små kuber och fördela över sparris och potatis.

recept ?? Fisk foliepaket • I ugn el. grillad. Byta lax
recept ?? Fisk foliepaket • I ugn el. grillad. Byta lax from www.pinterest.se

Ernst kirchsteigers spännande paket med lax och torsk som du lagar i. Fördela potatis, lök, purjolök och morötter i dem. Skär fisken i små kuber och fördela över sparris och potatis.

Blanda Samman Smör, Buljongpulver, Svartpeppar Och Citron.

Foliepaket som legat på grillen doftar ljuvligt när man öppnar det. Fyll dem med fisk, citron, grönsaker och örtsmör. Fisk och potatis som enkelt lagas på grillen och serveras med flera goda tillbehör.

Vad Härligt Det Är Nu När Grillsäsongen Satt Igång, Finns Inget Godare Än Grillat Och I Helgen Gjorde Vi Torskrygg Med Massa Goda Grönsaker Och Potatis I Foliepaket.

Foliepaket med fisk, räkor och örtsmör. Foliepaket är perfekt att lägga på grillen. 4 fiskfiléer, t ex torsk, hoki eller sej salt.

Var Försiktig När Du Viker Upp Folien Så Du Ej Bränner Dig.

Gör smarta foliepaket som du fyller med torskfilé och härliga säsongsbaserade primörer som ger fin smak och färg innan du lägger dem på grillen. Rör ihop smör, citronskal, dillfrön och dill. Fördela grönsaker och potatis runt och på fisken.

Ernst Kirchsteigers Spännande Paket Med Lax Och Torsk Som Du Lagar I.

Fisk i folie på grillen. Fisk är ju fantastiskt lättlagat och passar ju både till vardag och fest! Här finns våra makalöst goda recept på olika sorters fisk i folie, som passar lika bra att använda på grillen som i ugnen tillsammans med andra ingredienser.

Såsen Gör Sig Själv Av En Klick Smör I Paketet.

Att grilla lax i foliepaket är något som jag verkligen uppskattar. Dra av fyra ark folie ca 40×40 cm. Här grillas torsk, potatis, spenat och kryddsmör saftiga i paket, och serveras med fräsch syrad rödlök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *