13 Filmer Att Se När Man Är Sjuk 2021

Posted on

Filmer att se när man är sjuk

Filmer Att Se När Man Är Sjuk. Någon som har ett nice tips på en bra film när man ligger hemma och är sjuk? Och på dagarna så visas det inge vidare bra på tv, då är det bäst att ha en tv serier hemma, eller en film.

Snoffe, Döden och Jag vad är döden? Film och Skola
Snoffe, Döden och Jag vad är döden? Film och Skola from www.filmochskola.se

2.göra läxa, jag vet jag vet kanske inte det roligaste men det måste göras någon gång menar jag och då. När man är sjuk så finns det ett botemedel som brukar funka riktigt bra och det är att sova. Vissa filmer såg jag gång på gång när jag var sjuk.

Åt Och Drack I Princip Ingenting Och Där Var Det Likadant.

Här kan du skapa ett klipp. Men jag kan inte låta bli ändå. Tidskoden blir inte alltid exakt.

Ja Det Låter För Bra För Att Vara Sant Och Jag Funderar På Vad Hållhaken Är.

Hej sweddit, jag är för tillfället sjuk med en virusinducerad feber (har kollat om det är körtelfeber pga att jag har majoriteten av symptomen som associeras med sjukdomen men den kom tillbaka negativt (även om de menade att det var för tidigt att helt avfärda möjligheten)). 9 gulliga filmer som egentligen. Att basta när man är sjuk.

Att Se På Film Kan Verkligen Vara Räddningen När Man Är Sjuk.

När man är sjuk så finns det ett botemedel som brukar funka riktigt bra och det är att sova. Är det någon som vet någon bra film man kan tanka ner, spelar ingen roll om det är humor, skräck eller relationer. När man är sjuk… skriven av emschen.

Tjena Nu Äre Så Att Jag Är Sjuk Och Ska Stanna Hemma Från Skola Imorgon.

Fragbite är sveriges största sida om esport. Filmer som kanske piggar upp och gör en på bättre humör? Ange tiden i formatet, (mm:ss) välj starttid.

Någon Som Har Lite Tips På Vad Som Kanske Kan Smaka Lite Bättre Nu När Man Är I Detta Tillstånd.

Posted by 4 years ago. Global offensive, league of legends, dota2 och overwatch. Något som väldigt skönt att göra när man är sjukt är att kolla på film, obviously.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *