6 Färga Ögonbryn Hemma Recept 2025

Posted on

Färga ögonbryn hemma recept

Färga Ögonbryn Hemma Recept. Färga dina ögonbryn enkelt hemma. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du på ett säkert sätt kan färga dina ögonbryn hemma med hjälp av naturliga ingredienser.

Användbar ögonmakeup Imakeyousmile.se
Användbar ögonmakeup Imakeyousmile.se from www.imakeyousmile.se

För blekning av brynen måste man dock använda krämen. Handla enkelt, fraktfritt & med snabb leverans steg för steg: Produkter som ger riktigt bra resultat.

Den Här Färgningen Finns Också I Fyra Olika Nyanser, Närmare Bestämt Brun, Mörkbrun, Brunsvart Och Svart, Och Går Att Använda På Både Ögonfransar Och Ögonbryn.

Produkter som ger riktigt bra resultat. Du kan justera intensiteten på färgen med hjälp av tiden den ligger på. Jag har alla mina färger och grejer till färgning av bryn.

Här Ovan Ser Du Vad Jag Använder Till Att Färga Brynen Hemma.

Här är min favorit, aquaphor från eucerin. Ögonfransarna penslar man på med mascaraborsten, precis som man applicerar mascara. Fäst sedan skyddspappret så nära den undre fransen som möjligt för att skydda huden under färgning.

Blanda En Tesked Kaffe, En Tesked Honung Och En Tesked Kokosolja.

Markera brynets början med hjälp av en brynpenna. Tag det hudfärgade pudret och applicera rikligt runt hela ögonbrynet. Ta en smal pensel och markera början av ditt ögonbryn, närmast näsryggen (för att få fram rätt balans i ansiktet).

Färgning Av Ögonfransar Och Ögonbryn Tar Oftast Bara Några Få Minuter Och Ger Ett Färgresultat Som Håller I Flera Veckor.

Smörj det undre ögonlocket och huden närmast fransar och bryn med skyddscreme. Ta sedan penseln på andra sidan för att se om båda brynen ligger i samma höjd. Försök komma så nära fransroten som möjligt för bästa resultat.

Lägg Penseln Vid Vecket Av Näsvingen Rakt Uppåt Mot Ögonbrynet.

Lägg färgen efter din egen ögonbrynsform och försök att inte lägga utanför så att du får färg utanför brynen.och snåla inte med ögonbrynsfärgen, lägg så att det blir jämnt och lika mycket överallt. Innan du målar dina ögonbryn måste du gå till en butik. Ett av mina favoritknep för att få en perfekt plockning som inte lämnar massa fjun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *