12 Falukorv I Ugn Recept Krossade Tomater 2020

Posted on

Falukorv i ugn recept krossade tomater

Falukorv I Ugn Recept Krossade Tomater. 3 dl jasminris créme fraiche* hacka gul lök och låt den mjukna i smör i en stekpanna med höga kanter. Fräs gul och vitlök i oljan en liten stund.

Vad kan man laga med falukorv? Landleys Kök
Vad kan man laga med falukorv? Landleys Kök from www.landleyskok.se

Falukorv i ugn med tomat och ost. Ha ner falukorven i pannan och stek så den får yta. Sedan får allt annat hoppa i, låt den lilla godingen puttra medan.

Krydda Med Salt Och Peppar.

Börja med att brassa upp ugnen på 225 grader, sedan sätter du igång med tomatsåsen. Skär skåror i falukorven med cirka en centimeters mellanrum. Fräs gul och vitlök i oljan en liten stund.

Häll Ner En Burk Krossade Tomater Runt Korven.

Ställ in formen mitt i ugnen och grädda cirka 30 minuter tills korven fått fin färg. Tillbehör couscous gröna ärtor eller broccoli. Fråga eller läs på förpackningen och snåla hellre in på.

Du Skivar Mumsig Falukorv Och Stoppar Den Med Tomat Och Lök Och Låter Sedan Krämig Ost Smälta Över Skapelsen Medan Den Steks I Ugnen.

Sätt ugnen på 225 grader. Krydda allt med torkad basilika, gärna lite salt och peppar, och toppa med riven ost. Häll över en krämig sås och du har världens godaste falukorvsgratäng!

Skiva Falukorv Och Tomater Och Varva Dem I En Ugnssäker Form.

Det viktiga med falukorv är falukorven. Smaka av med salt och peppar. Sätt lite sting på korvgrytan med chili och toppa med basilika.

Skiva Halloumin I Tunna Skivor Och Stek Dem Gyllene På Båda Sidor.

Servera gärna med potatismos eller nykokt pasta. Jag skär dem ganska tunna. Falukorv i ugn med tomat och ost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *