Ett Litet Kök Catering

Posted on

Ett Litet Kök Catering. Här lagar vi mat som vi själva vill ha den om vi går ut och äter. När jag bestämde mig för att satsa på cateringverksamheten så ville.

Ställplats solsidan Sjöviks folkhögskola
Ställplats solsidan Sjöviks folkhögskola from www.sjovik.eu

‏‏٤٤٨‏ تسجيل إعجاب · يتحدث ‏١‏ عن هذا · كان ‏٢٧٩‏ هنا‏. Bra mat tar tid att laga, vi har mycket långkok på menyn. Litet kök föddes på ett flygplan mellan kiruna och arlanda och kickade igång den 11 november 2020 i holsbybrunn, utanför vetlanda, där vårt godkända kök finns i ett högt gult trähus med vita knutar.

Catering i stockholm efter önskemål och prisram boka catering från oss, ni kommer bli mycket nöjda!

Med passion för matlagning och personlig service. Litet kök föddes på ett flygplan mellan kiruna och arlanda och kickade igång den 11 november 2020 i holsbybrunn, utanför vetlanda, där vårt godkända kök finns i ett högt gult trähus med vita knutar. Vårt utbud baseras på lokala cateringkök som alla är handplockade av caterbee, så att vi kan erbjuda ett brett utbud oavsett tillfälle.

Kontakta oss för att boka catering i täby med omnejd.

Skulle du dock vara sugen på annat, gör de sitt bästa för att kunna möta dina önskemål. 1 kök är en annorlunda restaurang, vi serverar mest husmanskost. Flickorna i köket startade i januari 2011 och drivs sedan februari 2012 på heltid av mig, ann hansson.

Vi lyssnar på er och vi fixar efter ert önskemål.

Bra mat tar tid att laga, vi har mycket långkok på menyn. Vi har under alla våra år som verksamma ordnat catering till alla möjliga olika sorters tillställningar och vågar titulera oss som proffs. Välkommen till kockrocken catering & cafébageri i stockholm.

Vi har fått önskemål om att sätta ihop en påskmeny och en påskkasse med god mat för upphämtning både söder (i vårt kök vid tele2 arena) och norr om stockholm (i vår matstudio nära naturhistoriska).

Vi är väldigt selektiva i valet utav våra råvaror och eftersträvar alltid högsta kvalité. Och i vårt butikskök lagar vi massor av god mat. Grillkassen innehåller ingredienser för 2 personer men kan givetvis anpassas.

451 · 1 persona ne parla · 279 persone sono state qui.

Visst är det kul med fest. A tasty world catering active catering babel deli bao & bowls factory boqueria bröd & salt by the bakery café corniche citysallad cumin club cupcake sthlm dr. Med passion för matlagning och personlig service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *