9 Enkel Fiskgratäng Torskblock Recept 2021

Posted on

Enkel fiskgratäng torskblock recept

Enkel Fiskgratäng Torskblock Recept. Ska få lite färg och koka lite. Gratäng tina torskblock, gärna från dagen innan.

Pin på Fisk & Skaldjur
Pin på Fisk & Skaldjur from www.pinterest.jp

Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Fisk i ugn med gräddsås & bacon 4 port 600 gram torskfilé 3 dl vispgrädde 1 paket bacon, tärnat och stekt (140g) 3 msk chilisås 0,5 dl hackad dill 1 msk pressad citron ca 0,5 tsk salt 1 krm vitpeppar 1. Torsk är inte bara en väldigt god fisk, den är även nyttig och lättlagad.

In I Ugnen Med Tärnad Torsk Och Lax, Crème Fraiche Och Tomater.

Fiskgratäng är nyttigt, gott och lätt att göra precis så avancerad eller snabb och enkel som du vill ha den. Vispa ner vetemjölet så att du får en slät röra. Publicerat den 15 september 2008.

Fisk I Ugn Med Gräddsås & Bacon 4 Port 600 Gram Torskfilé 3 Dl Vispgrädde 1 Paket Bacon, Tärnat Och Stekt (140G) 3 Msk Chilisås 0,5 Dl Hackad Dill 1 Msk Pressad Citron Ca 0,5 Tsk Salt 1 Krm Vitpeppar 1.

Ställ in fisken i ca 10 min på 175 grader, häll av vätskan. Hitta en ny favorit bland våra recept. Här hittar du våra mest populära vardagsrätter med torsk.

Skala, Skiva Och Koka Potatis Under Tiden.

Skriv ut ett recept från: En perfekt helgmiddag att servera med en god sallad till. Under tiden så hackar du en purjolök i rätt tunna skivor och river lagom mycket morötter på den grövsta sidan av rivjärnet.

Krydda Med Salt Och Peppar.

Torsk är inte bara en väldigt god fisk, den är även nyttig och lättlagad. Fiskgratäng på klassiskt vis med spritsat duchessemos, dillsås och räkor. Täck formen med aluminiumfolie och koka i ugnen i 15 min.

Koka Torsk I Ugnen Med Vatten Och Mycket Salt.

Torsken serveras med ett fräs av spenat, lök och kikärter som jag tycker passade väldigt bra till fisken med senapstäcket. Här hittar du både recept på snabb fiskgratäng till vardags och lyxig fiskgratäng med räkor och potatismos till helgen. Servera gärna bröd till som man kan suga upp det sista av såsen med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *