9 Engelsk Bulldog Valpar Säljes New

Posted on

Engelsk bulldog valpar säljes

Engelsk Bulldog Valpar Säljes. *registrerad i svenska kennelklubben och jordbruksverket *chipmärkt *veterinärbesiktad, vaccinerad och avmaskad (4ggr) *ögonlyst *doldafel försäkrad *valpen får med sig ett valpkit med leksak, foder och en. Staffordshire bullterrier tikvalpar säljes med bibehållen avelsrätt.

Våre Engelsk Bulldog www.123hjemmeside.no/kalagera
Våre Engelsk Bulldog www.123hjemmeside.no/kalagera from www.123hjemmeside.no

Vi kräver lite mer engagemang. Valparna är leveransklara tidigast den 15/3 då de är 8 veckor. Vid leverans kommer valparna vara:

Agapimos Kennel Är En Shar Pei, Engelsk Bulldog & Fransk Bulldog Kennel.

Vi kräver lite mer engagemang. Fransk bulldog tikvalp, endast en kvar. Staffordshire bullterrier tikvalpar säljes med bibehållen avelsrätt.

Sök Bland Mängder Av Hundannonser Eller Sätt Själv In En Annons Om Du Vill Köpa Eller Sälja!

Endast seriöst intresserade mejlar en presentation om vem du är och vad du kan erbjuda valpen. Både mamma och pappan är utställda. Utöver det så är de märkta.

Alla Valpar Har Fina Svansar Och Växer Som De Ska.

Läs mer om vår kennel och våra hundar! De är av rasen engelsk bulldog och har stamtavla i kcm. * besiktade * chippade * vaccinerade * avmaskade x3 * väl socialiserade är väldigt mån om att hitta rätt hem till mina.

Fransk Bulldog Valpar, Platina Samt Blue Tan.

Moms för en annons i 40 dagar och du kan betala med ett enkelt telefonsamtal eller kort. Leveransklara 15/3 när valpen är 8 vecko. Valparna är leveransklara tidigast den 15/3 då de är 8 veckor.

Som Ägare Till En Olde English Bulldogge, Så Blir Man Lite Av En Ambassadör För Rasen.

Vi har sysslat med uppfödning i över 25 år. Fransk bulldog valpar blue tan. Vi träffar alla våra köpare innan man får tinga en valp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *