Checklista Städning Kök

Posted on

Checklista Städning Kök. Göm klara kök plocka undan disk diska smutsig disk samt töm diskställ. Det finns idag företag som hjälper dig med storstädning i hemmet om tiden inte räcker till.

Vägbeskrivning Hembygdsgillet
Vägbeskrivning Hembygdsgillet from hembygdsgillet.se

Rengör arbetsytor diskbänk och arbetsbänkar. Ett strukturerat system för egenkontroller, utbildningar för alla medarbetare och […] Checklista vid beställd avresestäd töm kylskåpet, lämna inga matvaror i boendet.

Ta med och släng soporna.

Använd gärna denna checklista för flyttstädning och bocka av medan du städar! Denna checklista är basen till den regelbundna hemstädningen. Rensa kylen från gammal mat

Vid flyttstädning av kök ingår punkterna ovan, samt följande:

Däremot så kan det vara effektivt att lägga till städrutiner som exempelvis att rengöra ugnen 1 gång i månaden eller att torka av insidan av skåpen varannan månad. Rengör själva spisens sidor, men även sidor på ytor intill, väggen bakom, samt golvet under spisen Göm klara kök plocka undan disk diska smutsig disk samt töm diskställ.

Vi trivs bättre i rena miljöer.

Renthusstockholm.se ger dig med stor erfarenhet och kapacitet städning för. Torka av räcke och spjälor i trappa. Se därför till att grundligt rengöra dem.

Om städningen blir bristfälligt utförd kan du bli ersättningsskyldig för kostnaden om vi måste anlita en städfirma.

Det finns idag företag som hjälper dig med storstädning i hemmet om tiden inte räcker till. Rengör diskbänk, vask och skärbräda. För storstädning eller snabbstädning har vi en separata checklistor.

Att skapa en checklista för din hemstädning kan göra underverk.

Om inte detta skrivs ned så kan lätt missförstånd uppkomma vilket inte är roligt för varken dig eller städföretaget. Använd vår checklista för komplett städschema och renare hem. Detta både för att få ett fräscht, väldoftande och inbjudande hem, men även för att undvika att exempelvis sjukdomar sprids genom ökade bakterieangrepp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *