9 Bygga Bänk Av Stock 2025

Posted on

Bygga bänk av stock

Bygga Bänk Av Stock. Ska du bygga en bänk med hörn sågar du först båda sittbänkarna i 45 graders vinkel. Från verktyget behöver du en motorsåg och en yxa.

Byggstavar MICKI 200/fp, endast 226 kr på Kontorsgiganten.se
Byggstavar MICKI 200/fp, endast 226 kr på Kontorsgiganten.se from www.kontorsgiganten.se

Denna beskrivning bygger på att du använt verktyg och maskiner några gånger förut. Jag bygger med två bitar på sidorna och en tvärgående stock under sittdelen. Rita en båge i den 140 cm långa brädan (t.ex genom att sätta en penna i ett 150 cm långt snöre och fästa den andra änden av snöret 142 cm från brädans mitt.) låt bågen gå in knappt halva brädbredden.

Använd Torrt Virke, Då Är Det Mindre Risk För Att Det Fransar Sig.

En lång tjock stock slängs i längden i två halvor. Motorsågen är ett effektivt verktyg att klyva stocken med. För hållbarheten och utseendet spelar det inte så stor roll vilket träslag man använder om bänken ändå skall målas.

Här Har Jag Valt Att Endast Använda Standarddimensioner Som Du Hittar Hos Din Lokala Bygghandlare.

Visst kan det låta lite besvärligt att själv bygga en bänk, men det behöver faktiskt inte vara så avancerat. Jag bygger med två bitar på sidorna och en tvärgående stock under sittdelen. Jag slängde i princip ihop den medan jag väntade på att få hjälp med ett annat projekt, så den sågades upp ganska grovt, barkades inte av och någon ytbehandling ägnade jag ingen tanke åt då.

Det Vanligaste Är Att Bygga En Trädgårdsbänk I Trä, Men Du Kan T.ex.

Visa fler idéer om utomhuskök, bänk, bänkar. Avståndet mellan brädorna bör vara ca 15 mm. Såga brädorna d i ca 73 ° vinkel vid en änden.

← Staketet Klart Solceller →

Limma och skruva fast de tvärgående brädorna a på de två brädorna b, en vid varje krök, ca 250 mm från ändarna av b, och en i mitten. ## trädgårdsbänk trädgårdsbänken är en klassisk möbel som finns i många trädgårdar. Såga brädorna c i ca 73 ° vinkel.

Rita En Båge I Den 140 Cm Långa Brädan (T.ex Genom Att Sätta En Penna I Ett 150 Cm Långt Snöre Och Fästa Den Andra Änden Av Snöret 142 Cm Från Brädans Mitt.) Låt Bågen Gå In Knappt Halva Brädbredden.

I synnerhet i hallen så stöter man som husägare ofta på ett problem som ligger i att man får det stökigare än vad det egentligen är. Om du inte redan har en kan du nu bygga en trädgårdsbänk själv. Jag har betsat med herdin’s mörka valnöt kulör och sedan strykt ett lager med zar polyuretanlack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *