4 Bröllop Herrgård Stockholm Egen Dryck 2023

Posted on

Bröllop herrgård stockholm egen dryck

Bröllop Herrgård Stockholm Egen Dryck. 432019 hr kommer lite tips p. Har ni egen lokal står vi gärna för catering.

Billig Lokal Bröllop Stockholm Grekland Cypern from www.grekland-cypern.com

Festlokaler i stockholms dit kund tar med egen dryck. Det kan vara att ta maten via en cateringfirma och sen ordna med drycker på egen hand. Ni tar er enkelt till lokalen med buss från centrala stockholm tar cirka 50 minuter.

Venuuse Är En Gratis Tjänst Som Har Sveriges Största Utbud Av Festvåningar Herrgårdar Restauranger Och Massvis Med Andra Till Och Med Lite Annorlunda Alternativ För Bröllop.

Det är enkelt att ta sig till engsholms slott! Konferens/bröllop/weekend vid mälarens strand utanför bålsta, 45 minuter från stockholm, arlanda och lika nära uppsala. Här finner ni några exempel på menyer och de anpassas gärna efter era önskemål.

Välj Rätt Vin Till Maten.

Festlokaler i stockholms dit kund tar med egen dryck. Har ni egen lokal står vi gärna för catering. Kontakta oss redan i dag för offert!

Lokaler Att Hyra Om Du Vill Gifta Dig På En Herrgård.

Vi har plats upp till 102st sittande gster. Finns övernattningsmöjligheter, risbollar och ljusslingor ingår samt bord och stolar. Glas vin samt pfyllning dessert samt ett glas dessert vin.

15 Festlokaler I Stockholm Dit Du Får Ta.

Vi listar 15 stycken i stockholm som uppfyller de kriterierna. 432019 hr kommer lite tips p. 15 festlokaler i stockholm dit du får ta med egen alkohol.

I Hyran Ingår Inte Personal, Mat Eller Dryck.

130 stende eller 119 sittande passar fr. Bröllop herrgård stockholm egen dryck. Hyr en fantastisk lokal för ert drömbröllop i stockholm!

Leave a Reply

Your email address will not be published.