11 Broccoli Och Blomkålssoppa Recept 2025

Posted on

Broccoli och blomkålssoppa recept

Broccoli Och Blomkålssoppa Recept. Toppa soppan med rostade pumpakärnor och krispiga grönkålschips, och servera. Tippa över på fat och fortsätt med nästa.

Krämig broccoli och blomkålssoppa med knaperstekt bacon from www.pinterest.se

Mixa soppan slät med en stavmixer. Servera soppan rykande het med baconet strött ovanpå och ostsnittarna bredvid. På bilden varma mackar med baguette.

Smaka Av Med Svartpeppar Och Eventuellt Lite Salt.

Dela blomkål och broccoli till mindre bitar, ta även med stammarna. Servera gärna soppan med ett gott bröd eller varma mackor till. Hetta upp en kastrull med smör och pressa i vitlök och ha ner löken.

På Bilden Varma Mackar Med Baguette.

Skär upp broccoli och blomkål i små buketter/mindre bitar. Lägg en näve av den rivna osten på bakplåtspapper och hiva in i micron tills den blir lite ljusbrun och hård i kanterna. Mixa soppan slät med en stavmixer, eller i en blender.

Lägg Buljongtärningar, Timjan, Peppar, Blomkålsbuketter Och Hälften Av Purjolöken I Soppan.

Låt mjukna på låg värme och häll sedan ner vinet och klicka i sambal oelek. Slå på vattnet och smula i buljongtärningarna, och låt koka upp. Vilka recept med kyckling och kycklingbuljong är lämpliga för barn och vuxna?

Alles Rund Ums Kochen, Backen & Genießen Auf Einen Blick.

Fräs grönsakerna i en rejäl klick smör i en kastrull, de ska bara mjukna men inte få någon. Mixa soppan slät med en stavmixer. Koka tills grönsakerna blir mjuka.

Ostsnittarna Hårdnar När Dom Svalnar.

Hur man lagar magert grönsaksversion? Skiva lökarna tunt och fräs i smör tills de mjuknar. Gör en enkel och värmande soppa på blomkål och broccoli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *