10 Brasiliansk Vaxning Män Göteborg 2020

Posted on

Brasiliansk vaxning män göteborg

Brasiliansk Vaxning Män Göteborg. Traditionell vaxning är den bästa och mest effektiva metoden för att avlägsna hår. Hos oss blir du mottagen av proffs med en noggrannhet och hygien som satt oss på kartan som en av göteborgs populäraste vaxsalonger.

Vi som jobbar här Om Studio Aroma
Vi som jobbar här Om Studio Aroma from studioaroma.se

Utbilda dig i grundkurs vaxning och brasiliansk vaxning och utöka din behandlings meny. Behandlingen utförs av auktoriserad hudterapeut med särskild utbildning i sockervax (sugaring) och honungsemulsion. På våra salonger i stockholm och göteborg får du möta av några av sveriges mest erfarna terapeuter inom hårborttagning och hudvård.

Traditionell Vaxning Är Den Bästa Och Mest Effektiva Metoden För Att Avlägsna Hår.

Information inför din vaxning hos oss på expilo i göteborg kan du läsa om här nedan: Brasiliansk vaxning & paraffin göteborg. Utbildad inom kosmetisk tatuering på skönhetskliniken 2011
vaxterapeut utbildning 2014 med inriktning sockervax intimvaxning
vaxar både män och kvinnor.

Stora Områden Kan Behandlas På Kort Tid.

Hos oss blir du mottagen av proffs med en noggrannhet och hygien som satt oss på kartan som en av göteborgs populäraste vaxsalonger. Vi utför brasiliansk vaxning, klassisk vaxning och permanent hårborttagning med laser, resterande lämnar vi. Pris 2500 kr exklusive moms.

Utbilda Dig I Grundkurs Vaxning Och Brasiliansk Vaxning Och Utöka Din Behandlings Meny.

Boka direkt på — 02 30 eller via vårt onlinebokningssystem. Behandlingen utförs av auktoriserad hudterapeut med särskild utbildning i sockervax (sugaring) och honungsemulsion. På våra salonger i stockholm och göteborg får du möta av några av sveriges mest erfarna terapeuter inom hårborttagning och hudvård.

Detta Är En Tillfällig Lösning För Din Hårväxt.

I dagsläget utför vi endast intim hårborttagning på kvinnor. Vi rekommenderar inte vaxning inom vissa områden, som tex i. Brasiliansk vaxning även kallad intimvaxning är vår specialitet.

Brasiliansk Vaxning Göteborg Män Brasiliansk Vaxning.

Om du vill avlägsna hårväxt snabbt, erbjuder vi vaxning. Brasiliansk vaxning göteborg män vaxning, brasiliansk vaxning, ipl hårborttagning; Salongen har semesterstängt vecka 11 och vecka 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *