Bänkskiva Kök Granit

Posted on

Bänkskiva Kök Granit. Med vår hjälp kan ni få er bänkskiva/bänkskivor formade exakt som ni vill ha dem. Alla våra bänkskivor tillverkas på beställning och är unika för dina behov.

Nu revolutionerar vi bänkskivor på marknaden för våra
Nu revolutionerar vi bänkskivor på marknaden för våra from www.stonefactory.se

Tack vare den naturliga sammansättningen av kvarts, fältspat och glimmer får stenen mycket uttrycksfulla mönster och garanterar dig ett unikt och personligt kök. Väljer du ett ljusare träslag, eller behandlar skivan, kan den passa lika bra i ett minimalistiskt kök. Rätt bänkskiva gör all skillnad i ett kök, precis som fel bänkskiva sänker ett kök med i övrigt goda förutsättningar.

Du kanske har en begränsad budget eller ett kök som i övrigt är i bra skick.

En stenskiva håller länge och med regelbunden skötsel är den nästintill outslitlig. Tillhör serien basic som kännetecknas för en fin klassisk design med funktionella ytor. Granit nero assoluto, helsvart granit är en av våra bästsäljare.

Med en kärna av trä och ett ytskikt av plast så blir en bänkskiva laminat både stabil och tålig.

Och med rätt menar vi givetvis bänkskivor som är snygga, håller hög kvalitet och som bidrar med precis den där känslan som just du vill skapa i ett kök eller badrum. Graniten utvinns ur stenblock som består av sten och mineraler som smälts samman till en massa. Används ofta till köksbänkar men även som golvmaterial eller fasadbeklädnad.

Blue pearl är mörkgrå granit med blå inslag, utmärkt val i.

Välj först det material som tilltalar dig och som passar in i köksmiljön, därefter hur bänkskivorna skall utformas för att göra köksmiljön praktisk och lättskött. Det är få material i ett hem som man ställer så höga krav på som bänkskivan. Våra hantverkare är experter på att hantera och arbeta med natursten och kompositsten.

Det blir en mindre investering som gör stor skillnad för helhetsupplevelsen.

En personlig, tålig och stilren bänkskiva bänkskiva granit är en av våra vanligaste och mest massiva bergarter. Djup upp till 1 300 mm. Vi på andrews granite finns för din skull.

Granitbänkskivan består uteslutande av naturliga material.

Vi arbetar med granit, marmor och kalksten. Sten är ett hållbart material och ger en känsla av lyx. Ett bra val i exempelvis köket, badrummet eller som fönsterbänk en fördel med granit är att materialet är motståndskraftigt både när det gäller fysiskt slitage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *