Badrum Och Kök

Posted on

Badrum Och Kök. Våra medarbetare har breda kompetenser inom bygg och renovering. Därför är det viktigt att köksutrymmet är funktionellt och lätt att göra sina sysslor i, men också mysigt och ombonat.

Tvmöbel Berghamn Perfect Inredning
Tvmöbel Berghamn Perfect Inredning from www.perfectinredning.se

Traktorvägen 19 226 60 lund. Vårt egna showroom öppnar snart i stockholm. Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster.

Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster.

Anmäl dig till kviks nyhetsbrev och bli inspirerad av produkter och kampanjer inom kök, badrum och garderober. Köket är långt ifrån bara en plats där vi lagar mat. Förvaring för badrum efter dina önskemål.

Vi har många års erfarenhet att renovera badrum och kök.

Med över 5 års erfarenhet är vi experter på badrumsrenoveringar. Vi designar, producerar och säljer inredningar för kök, bad och förvaring, som förverkligar kundens drömmar och önskemål. Bor du i stockholm eller uppsala och vill renovera ditt badrum?

Du får inspiration, aktuella erbjudanden och kan följa flera olika spännande inredningsprojekt.

Vi vill visa upp våra idéer till alternativa lösningar för badrum och framför allt visa våra egna exlusiva badkar, handfat och badrums möbler som kan måttbeställas i alla storlekar och färger. Vi hjälper dig gärna med installationen. Skaff kök & bad ab.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar de uppgifter vi har registrerat om dig.

I badrum har man inte imkanaler. Allt för kök & badrum. Sveriges största och äldsta familjeägda tillverkare av kök och badrum.

Lövaråsgatan 6 534 84 vedum växel:

Våra högkvalitativa produkter skapar en exklusiv platsbyggd känsla och kan användas med stolthet i många år. För många är köket hemmets själ, där det är viktigt att vi kan umgås och trivas tillsammans. Därför är det viktigt att köksutrymmet är funktionellt och lätt att göra sina sysslor i, men också mysigt och ombonat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *