22 Baconlindad Fläskytterfilé I Ugn Recept 2023

Posted on

Baconlindad fläskytterfilé i ugn recept

Baconlindad Fläskytterfilé I Ugn Recept. Ställ ugnen på 225 grader. Helstekt fläskytterfilé i ugn serverad med gräddsås, potatis och ugnsrostade grönsaker.

Smaskelismaskens Baconlindad färskostfylld fläskfilé med
Smaskelismaskens Baconlindad färskostfylld fläskfilé med from smaskelismaskens.blogspot.com

Fläskytterfilén ska vara i ugnen i ca 1 timma i 200 grader. Inte ofta vi är uppe före 06 en söndag men kom i säng i bra tid igår så det var skönt. Fläskytterfilé i 3 cm tjocka skivor.

Snabba, Enkla Och Goda Recept Till Lunch Eller Middag, Vardag Som Fest.

Rulla ihop och sno baconskivor runt så att den blir helt täckt. Baconlindad fläskytterfilé som blir extra saftig av bacon och får god smak från timjan och svartpeppar. Det är så enkelt att göra och jag tycker att det här är det enklaste snittet av fläsk.

Inte Ofta Vi Är Uppe Före 06 En Söndag Men Kom I Säng I Bra Tid Igår Så Det Var Skönt.

Du tillagar enklast din fläskytterfilén genom att bryna den runt om så den får en fin färg och låt sedan gå klart i ugnen på 175° och en innertemp på 72°, använd köttermometer. Smöra en ugnsäker form och lägg de baconlin. 500 g fläskytterfilé (benfri kotlettrad) 2 paket bacon;

Sedan Skivas Köttet Upp Och Lite Smör Ifrån Stekformen Hälls Över.

Linda baconskivorna runtom hela fläskytterfilén och lägg sedan i formen. Fläskytterfilé i 3 cm tjocka skivor. Fläskytterfilé är en rätt som sätter lite extra guldkant på vardagen!

Nu Tror Ni Jag Har Förinställt Inlägget Men Jag Är Faktiskt Uppe.

Har vinkat av marilyn och maja som flyger till spanien idag. 0,5 paket frysta färska örter, hackade; Tvätta potatisarna och dela dem i potatisklyftor.

Helstekt Baconlindad Fläskytterfilé Fylld Med Vitlök, Citron Och Örter Serverad Tillsammans Med Vitlöksrostade Potatisar Och Ett Örtigt Sardellsmör.

Ugnsmat är ju dessutom tacksamt då du kan ägna dig åt annat medan rätten går klart. Skär fläskfilén försiktigt på längden och rulla ut den. Knepet för att få den genomstekt men ändå saftig är att bryna filén i rikligt med smör i en stekpanna på medelhög värme så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *