Attefallshus Kök Och Toalett

Posted on

Attefallshus Kök Och Toalett. Ett bygglovsfritt attefallshus ger stora möjligh. Förutom isoleringspaket kan taksats och plåtsats läggas till som tillval vid köp av attefallshuset.

Attefallshus Bromma AttefallsDesign
Attefallshus Bromma AttefallsDesign from attefallsdesign.se

S30 är ett stort hus i ett litet format. Det har med tid förändrats och nu får man bygga större än 25 kvm under vissa förutsättningar källare badrum samt kök är ett exempel på trender samt regler som ändrats med tiden. Attefallshuset passar dig som gillar ett traditionellt sadeltak och härlig rymd.

Våra attefallshus är inredda med den inredningen du behöver som kök, toalett, dusch med mera.

Sedan tillkommer pris för montering och installation. Golvspånskivor samt råspont och underlagspapp till husets tak medföljer. Birehus levererar nyckelfärdiga attefallshus, och kan bygga helt utifrån kundens ritning.

Planlösningen rymmer ett mindre badrum med toalett och dusch, ett kök för matlagning, ett loft som rymmer två sängplatser samt ett rum som kan användas som sovrum eller vardagsrum.

Våra attefallshus är av hög kvalitet och har en riktigt hög standard. Alla har klokt disponerade 30 kvm med komplett kök och badrum. En komplementbyggnad får inte användas som boende, inte ens som fritidshus.

Huset är byggt och designat utifrån vårat modulsystem.

Perfekt för uthyrning till student eller till barnen som kommer hem och hälsar på. Med kök och toalett blir huset som en svit som kan användas för den självständige tonåringen såväl som för gäster man har. Våra attefallshus med loft och toalett är mycket utrymmeseffektiva.

Våra kompletta attefallshus med kök och badrum finns med olika yttermått och flera smarta planlösningar.

Läs mer om det nedan. Som alla sommarnöjens hus kan du få ditt attefallshus med tidlös, klassisk eller modern arkitektur. Kenjo attefallshus 25 kvm med sovrum, sovloft, allrum, kök, toalett och dusch.

Byggnaden kan antingen användas som komplementbostadshus eller komplementbyggnad.

Vi erbjuder även en längre och smalare modell 7829×3164 mm och hus i vinkel. Fullt utrustade med kök, badrum och sovloft. Vi erbjuder ett flertal planlösningar beroende på vad du ska använda ditt attefallshus till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *