Att Skriva Veckobrev I Förskolan

Posted on

Att Skriva Veckobrev I Förskolan. I torsdags var det dags att mäta sig. Hej alla elever och föräldrar!

Veckobrev klass 23, v 48 Liatorp skola
Veckobrev klass 23, v 48 Liatorp skola from liatorpskola.vibloggar.nu

Jag och min familj på pinterest. Vi skriver i den varje vecka och ritar en bild till. De blev så intresserade av måttbandet så att de gick runt och mätte på olika saker på förskolan, t.ex.

Förskolan står för matsäck så ni behöver bara komma i tid och klä barnen i varma och tåliga kläder.

Kakorna smakade jättegoda och vi tackade kompisklubbsbarnen som serverade flitigt kaka och saft till sina kompisar. Turtagning och samspel övas, för att inte tala om all matematik och naturkunskap då barnen experimenterar med att fylla och hälla ut vatten i olika kärl. 09.00 och är tillbaka runt 14.00.

Men mer tid och kunskap behövs på förskolor om kommunikationen med föräldrar, visar linn eckeskogs avhandling.

På tisdag nästa vecka är det dags för en heldagsutflykt till vår närliggande bondgård. Kompetensutveckling ”det är inte kunskapen om att vi slutat med pluraländelser på våra svenska verb som kommer att lösa de akuta rekryteringsbehoven i förskolan”, skriver vår krönikör erik stenkula apropå botkyrkas kommuns nya krav på språktest. Barnen fick mäta varandra och vi skrev upp längden i barnens pärmar.

Vi skriver i den varje vecka och ritar en bild till.

Veckobrev v.19 hej på er alla elever och. November 02, 2021 tambah komentar edit. Vi kommer att skriva ut en lista med ert barns namn och så får ni själva fylla i era telefonnummer.

Efter förfrågningar så kommer vi att sätta upp en telefonlista på dörren hos oss.

Eleverna har börjat att skriva en bok som vi kallar ”boken om mig”. Nu har hela oktober passerat och många härliga höstdagar har vi fått fylla med pedagogiska lekar och aktiviteter. Utvecklar sin förståelse för naturvetenskap och samband i naturen, liksom.

November 02, 2021 tambah komentar edit vi tog med mellis från förskolan, vilket var mycket uppskattat av barnen att få äta i parken på slottet.

(bild kommer i framtida veckobrev…). Nästa vecka är det påsklov och skolan är stängd men fritids öppet som vanligt för er som har fritids och anmält erat barn. Det tar inte så lång tid.typ 20 min att skriva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *