10 Antisladd Service Erfordras V70 2020

Posted on

Antisladd service erfordras v70

Antisladd Service Erfordras V70. Men stopper jeg og starter igjen så er alt som normalt men så kommer det tilbake. Hei, har en volvo v70 d5, 163 hk, 2007 modell stasjonsvogn.

Kennel Enduros Blogg Denna dagen ett liv
Kennel Enduros Blogg Denna dagen ett liv from enduro.blogg.se

Ok, min abs lampa började lysa, det var tydligen abs enheten som hade nåt typfel (bosch) finns. Fick den levererad oktober 07 och således är den byggd i belgien. Jag fick meddelandet igår så är måttligt road.

Felkod Indikerar Att En Givare Inuti Hydraulaggregatet Till Antisladd Har Slutat Fungera.

Noen som har noen formeninger om hva det kan være da jeg ikke ønsker å bare begynne å kjøpe inn deler for å prøve. Hei, har en volvo v70 d5, 163 hk, 2007 modell stasjonsvogn. Lite vridet att svara på 3år gammal tråd men tänkte bara förmedla att detta problem med felmeddelande antisladd service erfordras till 99.9 % beror på givare i abs hydraulaggregat som pajjat.

Jag Har En V70 06 På 14 500 Mil.

För att lösa problemet behöver som sagt hela hydraulaggregatet bytas, något jag inte är villig att betala för just. Jag fick meddelandet igår så är måttligt road. Får opp antisladd service erfordras på min xc 70 awd 06 modell.

Kan Det Bare Være En Føler?

Jag vet inte varför det kommer upp. Denna givare går inte att byta, utan hela aggregatet måste bytas ut. Har ju en volvo v70 classic momentum från 2007.

Fick Den Levererad Oktober 07 Och Således Är Den Byggd I Belgien.

Ganska omgående fick jag en antisladd service erfordras och att den stängt av antispinn. Det har dykt upp ett tiotal gånger och det går inte att nolla felkoden i bilen utan jag får köra och sen när jag startar bilen igen så har felkoden. Erfrodras på den og leste ut feilkoder og fikk ut en kode som sa kun 320 😮 noen som har vært borti noe lignende?

Posted On 12 November, 2017.

Merket det litt før å når det regnet, men merket ikke noe på tørr asfalt. Men stopper jeg og starter igjen så er alt som normalt men så kommer det tilbake. Satt och åkte idag och plötsligt från ingenstans så började antispinn iconen att lysa samtidigt som det står i färddatorn, antisladd service erfordras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *