Äldre Köksluckor

Posted on

Äldre Köksluckor. Nya köksluckor på gamla stommar en köksrenovering är någonting som många bostadsägare drömmer om. Kökshandtag och knoppar till köksluckor, byrå, lådor och skåp.

Annonser i Heby Köp & sälj begagnade prylar på Citiboard
Annonser i Heby Köp & sälj begagnade prylar på Citiboard from citiboard.se

Behåll dina skåp, gångjärn, diskbänk, vatten och avlopp mm. Nya köksluckor på gamla stommar en köksrenovering är någonting som många bostadsägare drömmer om. Man vill skapa sitt alldeles egna kök som stämmer väl överens med ens preferenser, stil och kanske även en eller annan trend.

Nu när ikea inte längre tillhandahåller nya köksluckor till sin äldre köksserie ”faktum” går det bra att beställa genom oss.

Det är även ett billigare alternativ. Nytt, fräscht och med moderna funktioner fast i gammal stil. Det går att hitta företag som har specialiserat sig på kök av äldre modeller.

Måttbeställda köksluckor som passar ikea faktum, metod & andra fabrikat (även gamla köksstommar).

Hos oss hittar du även vackra bänkskivor i allt från massivt trä till sten som ger köket den rätta lantliga finishen. Vad vill du ha för färg på köksluckorna? I vårt sortiment kan du välja på allt från klassiska köksluckor i gedigen massiv vitmålad ek till mer minimalistiska luckor med infällda grepp och rena linjer.

Byt köksluckor istället för att köpa ett helt nytt kök.

Vi måttanpassar varje del så att de passar i ditt kök. Det enklaste är kanske att byta ut dom gamla luckorna till nya köksluckor, men det finns tre sätt att göra dem gladare om du ändå vill behålla dom. Köksluckor efter dina mått, handla dem direkt i vår webbshop!

Alla härjedalskök produceras i egen fabrik i hjärtat av funäsdalen, och måttbeställs efter dina stommar.

Oavsett vilket kök du har. Här hittar du våra klassiska handtag för lådor och köksskåp. Då har du med största sannolikhet möjlighet att återskapa denna hos oss på picky living.

Perfekt för dig som vill förnya ditt kök och samtidigt behålla dina befintliga skåp och stommar som du är nöjd med.

Faktum har utgått ur vårt sortiment, men du kan fortfarande köpa luckor, lådfronter och andra tillbehör från följande serier: Köksluckan är ofta det första valet i köksplaneringen. Vi på järfällakök har arbetat med kök skapat ikea köksluckor gamla stommar i över 40 år och är inne på andra generationen i vårt f familjeföretag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *